Αυτές είναι οι IT τσάντες της σεζόν - AllYou.gr

Search

Αυτές είναι οι IT τσάντες της σεζόν

Πανάκριβες designer τσάντες που μόνοι οι εκλεκτές fashionistas φορούν!

21 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Ένα είναι το βασικό κοινό στις πανέμορφες τσάντες που βλέπουμε στις πασαρέλες και τους δρόμους, φέτος το φθινόπωρο: είναι όλες τσάντες.

Και εντάξει, ξέρω ότι υπάρχει μια δόση… βλασφημίας στο να τις κατηγοριοποιώ όλες σαν το ίδιο πράγμα, αλλά at the end of the day, έτσι έχουν τα πράγματα.

Παρόλα αυτά, γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε τόσο απεγνωσμένα, «κολλημένες» με αυτές, μπορείς να μου πεις; Και όχι μόνο αυτές που βλέπουμε στα brands μαζικής παραγωγής και κοστίζουν, μόλις μερικά ευρώ, αλλά κυρίως, με αυτές που κοστίζουν όχι απλά ένα μισθό, αλλά μια μικρή περιουσία!

Υπάρχει μια γοητεία και ένα status που προσφέρουν οι πανάκριβες τσάντες μεγάλων οίκων μόδας, που σίγουρα δεν μπορούμε να τις συγκαταλέξουμε και να τις βάλουμε στο «ίδιο σακούλι», με όλες τις υπόλοιπες της αγοράς. Αλλά πέρα από το «ψώνιο» που μας καλύπτουν, οι τσάντες αυτές, και τα θαυμάσια σχέδια και ποιότητά τους, είναι αυτά που τελικά μας κερδίζουν.

Φέτος, λοιπόν, είναι οι παρακάτω 9 τσάντες που μας το προσφέρουν αυτό. Και οκέι, ίσως πολλές από εμάς, να μην έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε αυτή την τσάντα ποτέ στα χέρια μας, αλλά καμιά φορά είναι αρκετό να τις θαυμάσουμε, έστω και από μακριά.
 

Gucci Marmont “Belt Bag”

9itbags_fall17_01.jpg

 

Balenciaga “Triangle Bag”

9itbags_fall17_02.jpg

 

Chanel “Gabrielle Bag”

9itbags_fall17_03.jpg

 

Mulberry “Amberley Bag”

9itbags_fall17_04.jpg

 

J.W.Anderson “Bucket Bag”

9itbags_fall17_05.jpg

 

Chloé “Nile Bag”

9itbags_fall17_06.jpg

 

Dior “J'Adior Bag”

9itbags_fall17_07.jpg

 

Burberry “DK88 Bag”

9itbags_fall17_08.jpg

 

The Row “Ascot Bag”

9itbags_fall17_09.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!