Skip to main content

FASHION TRENDS

The big come-bag!

Διάλεξε ανάμεσα στις πιο trendy τσάντες της σεζόν!



Πρωταγωνίστριες της σεζόν σε κάθε σου εμφάνιση είναι οι αγαπημένες μας φίλες, αντικείμενα πόθου που προκαλούν την ίδια δίψα για περισσότερα όπως ακριβώς και τα παπούτσια! Μια δεν είναι ποτέ αρκετή, ενώ κάθε καινούργιο απόκτημα είναι έρωτας με τη πρώτη μάτια! Αφού ορκιστούμε αιώνια πίστη και αφοσίωση στην υφή και το σχεδιασμό της, της προσφέρουμε την πιο περιποιημένη θέση στη ντουλάπα μας. Λόγος για τις τσάντες και τον διαρκή αγώνα για να αποκτήσουμε όλο και περισσότερες, όλο και ωραιότερες!

 

Φέτος οι τσάντες δεν είναι συμπληρωματικές στα outfit ούτε αυτά τα απλά χρηστικά αντικείμενα για να κουβαλάμε τα πράγματα μας, να βάζουμε τα απαραίτητα όταν βγαίνουμε έξω! Φέτος οι τσάντες πρωταγωνιστούν στο ντύσιμο μας και αποτελούν βασικό κομμάτι του styling. Φέτος διαλέγουμε την τσάντα και μετά το σύνολο! Κι όπως θα δείς είναι όλες τους υπέροχες!

 

Αλυσιδωτή αντίδραση 

Must have της σεζόν οι τσάντες που διακοσμούν μεγάλες αλλά και μικρές αλυσίδες. Οι μικρότερες συντροφεύουν πιο βραδινές εμφανίσεις ενώ όσο μεγαλώνει ο κρίκος, τόσο πιο casual σύνολα μπορεί να ολοκληρώσει!


Red riding good

Οι τσάντες φέτος κουβαλάνε χρώμα!!Και τι χρώμα! Επένδυσε σε μια κόκκινη τσάντα και κάνε τις πιο hot statement εμφανίσεις. Διάλεξε αποχρώσεις του βύσσινου, του κόκκινου ζαχαρωτού μήλου ή του κερασιού και χάρισε μια νότα πάθους και τόλμης στα φθινοπωρινά σου look. Παίξε με τα μεγέθη, τις υφές και τα σχήματα αλλά μείνε πιστή στο it χρώμα του χειμώνα!

 

Minimalism

Διάλεξε να προσθέσεις στη συλλογή σου τσάντες με μοντέρνο σχεδιασμό, ασύμμετρες γραμμές με μακριά λουράκια ώμου, τετραγωνισμένα σχήματα και περίεργα κουμπώματα. Σκληρές σταθερές μορφές που κρατιούνται μέρα αλλά και νύχτα. Σε διάφορες υφές από λουστρίνι μέχρι σουέτ, τα απόλυτα must have για φέτος αναζητούν μια θέση στη ντουλάπα σου!

Vintage baby!

Ψάξε στη ντουλάπα της γιαγιάς σου, της μαμάς σου, της θείας από το Σικάγο και ανακάλυψε κρυμμένους θησαυρούς μιας άλλης εποχής. Αν όχι, βρες μοναδικά αριστουργήματα second hand με επώνυμα logo που θα προσθέσουν πόντους κομψότητας και class στο ντύσιμό σου! Αν ωστόσο ποθείς διακαώς μια αυθεντική επώνυμη τσάντα σε vintage στιλ, μπορείς να ευχηθείς στον Άγιο Βασίλη μήπως κάνει εκείνος το θαύμα του!

 

Metallics! 

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, είναι και ασημί. Οι μεταλλικές τσάντες που έκαναν την εμφάνιση τους στις διεθνείς πασαρέλες έχουν κάνει θραύση στις εμφανίσεις παγκόσμιας φήμης fashionista. Συνδύασε τις ιριδίζουσες λαμπερές αποχρώσεις της σεζόν που δεν είναι άλλες από το χρυσό και το ασημί, με κλασικές φθινοπωρινές υφές στα ρούχα, όπως μοχέρ και κασμίρι.

Fall in love! 

Οι φθινοπωρινές υφές αποτελούν το δυνατό χαρτί της σεζόν. Μαλακά, ζεστά υφάσματα που λατρεύεις να αγγίζεις δημιουργούν πολυμορφικές τσάντες που έχουν κίνηση και σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα. Cozy σουέτ και μπουκλέ soft touch υλικά, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας.

 

Working girl

Oversized δημιουργήματα, τσάντες laptop συνδυάζουν πρακτικότητα και αισθητική. Μεγάλες tote bags συνοδεύουν τα εργαζόμενα κορίτσια σε κάθε στιγμή της μέρας, αλλά και σε μια απόδραση express το Σαββατοκύριακο.

 

Συνοψίζοντας αν θέλεις να βάλεις ένα top κομμάτι στη ντουλάπα σου που θα σε κάνει να μοιάζεις με διαβασμένη fashion expert, επένδυσε σε μια xxl τσάντα ή σε ένα απόκτημα με ιδιαίτερη και μαλακή υφή.

Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ παίζουν μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση σου και ιδιαίτερα η τσάντα, που φέτος διαθέτει καθοριστικό ρόλο για ένα basic look ή μια statement εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη.





Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα