Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

FASHION TRENDS

Γιατί το δερμάτινο κολάν είναι το απόλυτο must have για τον φετινό χειμώνα!

Βάλε τώρα ένα στην ντουλάπα σου!



Λίγο πριν από τα πρώτα κρύα εφοδιάσου με τα απαραίτητα της φετινής σεζόν ώστε να είσαι και cosy και άνετη και στυλάτη. Τρία σε ένα! Πώς θα το πετύχεις; Με το κομμάτι κλειδί της γκαρνταρόμπας σου που δεν είναι άλλο, από το συνθετικό δερμάτινο κολάν, που σε μεταμορφώνει στη στιγμή σε μια trendy catwoman. 

Σέξι, τολμηρό,μοδάτο, φοριέται όλες τις ώρες, συνδυάζεται με ένα σωρό πράγματα και αποκαλύπτει τον πιο wild εαυτό σου. 

Φόρεσέ το: 

Με ογκώδη πουλόβερ, με πλεκτά φορέματα, με oversized πουκάμισα, με απλά μπλουζάκια. Με δερμάτινες μπότες, με sneakers, με φλατ loafers, με γόβες και παντός είδους ψηλοτάκουνα. 

Δημιούργησε ακαταμάχητα trendy σύνολα με εξαιρετικά άνετα παλτό, μακριές ζακέτες και δες πως μπορείς να μεταμορφώσεις ένα outfit με μια κίνηση ματ, για τη βραδινή σου έξοδο αλλά και ένα χαλαρό σου-κου! 

Άκου τον στυλίστα!

Οι ειδικοί σου προτείνουν να τολμήσεις το δερμάτινο κολάν σε μια εμφάνιση φωτιά με απλό tshirt, εντυπωσιακό layering με κολιέ και ψηλοτάκουνα. Αν αναζητάς ένα πιο casual look τότε ένα μεγάλο πουλόβερ είναι ιδανικό σε συνδυασμό με ένα τζιν μπουφάν και flat παπούτσια. 

Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία δερμάτινων κολάν για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο. Μπορείς να βρεις πιο γυαλιστερό ή ματ, ψηλόμεσο, με push up αποτέλεσμα, να σμιλεύει το σώμα, με φλις χουχουλιάρικη επένδυση και πολλές ακόμα επιλογές. 

Αν θέλεις το Φθινόπωρο να σε βρει ακαταμάχητη σε κάθε σου βήμα, τότε μην παραλείψεις να βάλεις το δερμάτινο κολάν στα must των επόμενων αγορών. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι το βραδινό ραντεβού, κατέκτησε μια statement εμφάνιση που θα καταπλήξει. 

Δεν χρειάζεσαι πολλά για να δημιουργείς hot σύνολα με ενδιαφέρον. Μερικά κομμάτια πασπαρτού, όμορφα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη για βόλτες στην πόλη. Πειραματίσου, κάνε έξυπνους συνδυασμούς, αφέσου να είσαι ο εαυτός σου, ώστε το στιλ σου να σε εκφράζει και να σε κάνει να νιώθεις άνετα και γοητευτική!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της