Skip to main content

FASHION TRENDS

Όλοι οι λόγοι που το γκρι πουλόβερ είναι ο επόμενος άσσος στο μανίκι σου!

Βάλτο στη λίστα και κάνε τον στυλίστα! 



Το γκρι πουλόβερ είναι παντού. Από τις πασαρέλες, τον δρόμο για το γραφείο, στο μετρό, στην αγορά μέχρι και μέσα στην ντουλάπα σου. Γιατί αποκλείεται να μην έχεις έστω ένα κομμάτι γκρι jumper, που το φοράς χρόνια. Αν δεν έχεις, δες τους λόγους που αξίζει να επενδύσεις φέτος σε αυτό, αλλά και γιατί να το επαναφέρεις σε περίοπτη θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα ρούχα σου.  

 

Με έμπνευση από τις παγκόσμιες εβδομάδες μόδας και τα λανσαρίσματα που έκαναν για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 διάσημοι οίκοι του εξωτερικού, το γκρι πουλόβερ πρωταγωνίστησε στα επερχόμενα look και συνδυάστηκε με κομμάτια τόσο απλά και καθημερινά όσο και haute couture items. Μια ματιά στην Prada φέρνει statement εμφανίσεις στο προσκήνιο, χαρίζοντας στο γκρι πουλόβερ elegance και glam, βρίσκοντας το ταίρι του σε τούλινες απλικέ φούστες βγαλμένες από πιο επίσημες περιστάσεις. Συνδυάζοντας το business με το party δημιουργούνται hot σύνολα που αναδεικνύουν νέες χρήσεις του αγαπημένου γκρι πουλόβερ. 

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το φορέσεις χαρίζοντάς του μια νότα φρεσκάδας και ανανέωσης στον άλλοτε τρόπο που το χρησιμοποιούσες. 

Επέλεξε το γκρι πουλόβερ σου σε ένα απλό πατρόν με λαιμόκοψη χωρίς πολλά πολλά, από εκλεκτό υλικό όπως κασμίρι ή καλής ποιότητας μαλλί και συνδύασέ το με πολυτελείς φούστες, με δερμάτινη φούστα, με πλισέ φούστα, με maxi τζιν φούστα, με wide leg denim παντελόνι και blazer, με ένα απλό λευκό t shirt από μέσα, με φορέματα αλλά και με κάθε τύπου παντελόνια, φαρδιά, στενά αλλά και ελαστικά. Επίσης με ένα matchy matchy παλτό, με pencil midi φούστα, σε oversized γραμμή για μια πιο χαλαρή εμφάνιση, ριγμένο χαλαρά μέχρι τους γοφούς ή ελαφρώς μέσα από τη ζώνη του παντελονιού ή της φούστας σου. Διάλεξε τη δική σου απόχρωση που προτιμάς από το σκούρο γκρι ανθρακί μέχρι το ανοιχτό μελανζέ, καθώς το γκρι διαθέτει μια πολύ μεγάλη χρωματική παλέτα επιλογών. 

 

Το γκρι πουλόβερ είναι αυτός ο ήσυχος καμβάς που θα σε αφήσει να δημιουργήσεις ακαταμάχητα σύνολα άνεσης και κομψότητας. Μπορείς να συνδυάσεις ξεχασμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να τους δώσεις ζωή και χαρακτήρα. Πειραματίσου άφοβα, παίζοντας με τα layerings τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Άλλωστε η μόδα είναι ένα ατελείωτο παιχνίδι με τις υφές, τις γραμμές και τα χρώματα. 

Βάλε το γκρι πουλόβερ στη shopping list σου ή ψάξε ανάμεσα στα χειμωνιάτικα ρούχα που έχεις φυλάξει. Είμαι σίγουρη πως κάπου έχεις ήδη ένα, που το περιμένουν μεγάλες στιλιστικές συγκινήσεις! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα