Skip to main content

FASHION TRENDS

4+1 επιλογές για το απόλυτο party dressing!

Μια πρώτη ματιά σε 5 γιορτινά looks! 



Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου φτάνει. Ψάξε ανάμεσα στα πιο λαμπερά σου ρούχα και αξεσουάρ και κάνε glamorous προσθήκες για τις βραδινές festive εξόδους σου. Ανάδειξε τον πιο όμορφο εαυτό σου μέσα από πολυτελή υφάσματα, εορταστικά σύνολα, premium αξεσουάρ και super sparkle μακιγιάζ! Αν είσαι λάτρης των flat αυτή θα είναι η χρονιά σου, αφού loafers και μπαλαρίνες συνοδεύουν τα πιο λαμπερά outfit των γιορτών. Δες τι χρειάζεται να βάλεις στη shopping list σου, για τα επερχόμενα καλέσματα και λάμψε με την παρουσία σου! 

Βελούδο

Tο βελούδο ήταν πάντα ένα πολυτελές υλικό συνώνυμο των επίσημων περιστάσεων. Θεωρείται και δικαιολογημένα ο βασιλιάς των υφασμάτων. Κομψό, απαλό, σε ποικιλία χρωμάτων, ντύνει εορταστικά σύνολα με χαρακτήρα. Φέτος θα επιλέξεις το δικό σου βελούδο κομμάτι και θα το συνδυάσεις με ένα άλλο υλικό, όπως για παράδειγμα μαλλί, θα σετάρεις με ιδιαίτερα αξεσουάρ ή θα κάνεις mix and match με ένα pop χρώμα με άλλα ουδέτερα. 

Φτερά και πούπουλα

Αν δεν φορέσεις πούπουλα τις γιορτές τότε πότε; Η τάση που είτε θα λατρέψεις, είτε θα μισήσεις θα σε βάλει όμορφη και καλοντυμένη σε κάθε xmas party της σεζόν. Αν στόχος σου είναι ένα πιο ήσυχο look, τότε φρόντισε να περιορίσεις τα φτερά, σε ένα μόνο επιλεγμένο κομμάτι, όπως ένα top με πινελιές στα μανίκια, ένα τσαντάκι, μια καρφίτσα ή ένα σακάκι με ελάχιστες λεπτομέρειες. 


Πολυτελή Floral

Τα χειμωνιάτικα φλοράλ είναι ήσυχα και διακριτικά, σε dusty χρώματα, τυπωμένα σε μεταξωτά υφάσματα ή με μεταλλική υφή. Διακοσμούν γιορτινά υλικά, όπως εκλεκτά μπροκάρ και γίνονται ακαταμάχητα maxi φορέματα και statement σακάκια.   

Metallics

Όπως κάθε τέτοια εποχή, η λάμψη με κάθε τρόπο έχει την τιμητική της. Βάλε στη ντουλάπα σου festive κομμάτια φτιαγμένα με πούλιες, κρύσταλλα ή μεταλλικά υφάσματα και κάνε ακαταμάχητους συνδυασμούς. Επέλεξε μια sequin φούστα, ή ένα υπέρλαμπρο σακάκι και μπες με φόρα στο mood των ημερών. 

Γιορτινό καρό

Αν δεν είσαι της λάμψης και των εντυπωσιακών επιλογών, αν αναζητάς κάτι πιο ήσυχο αλλά γιορτινό και chic, επένδυσε σε ένα εκλεκτό κομμάτι ή σύνολο που σίγουρα θα ξαναφορέσεις. Με ένα κλασσικό καρό μπλέιζερ στη ντουλάπα σου, θα μπεις σίγουρα στο πνεύμα των γιορτών.

Πάρε μια πρώτη γεύση από το τι θα φορέσεις φέτος στις γιορτές, γιατί έπεται συνέχεια! 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της