Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος, ζήσε τα ΠΙΟ λαμπερά Χριστούγεννα της ζωής σου

Με μια… βοήθεια από την νέα συλλογή κοσμημάτων της Pandora!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις όταν τα φετινά σου Χριστούγεννα θα είναι καλά, όταν έχεις την ευκαιρία να χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στους κοντινούς σου ανθρώπους, πολλά δώρα. Ειδικά, όταν αυτά περιλαμβάνουν τα πιο λαμπερά και όμορφα σχέδια και στολίδια, όπως η νέα συλλογή Christmas Collection 2015 της Pandora.

Η νέα συλλογή, η οποία φέρει το όνομα «Crystallised Embellishments», προσκαλεί όλες τις γυναίκες να ταξιδέψουν σε ένα μαγικό κόσμο με κρυστάλλινες χιονονιφάδες, χιονισμένα λουλούδια και λαμπερά αστέρια!

Tα εκπληκτικά κοσμήματα της σειράς Crystallised Embellishments, διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια και κρύσταλλα στις αποχρώσεις του πάγου, εμπνέονται από την αιθέρια ομορφιά των χιονονιφάδων και των κρυστάλλινων σταγόνων. Οι εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις και χειροποίητες λεπτομέρειες των charms, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Τα οικογενειακά, ζεστά πρωινά και οι έναστρες νύχτες πλάι στη φωτιά, εμπνέουν τα σχέδια της σειράς Classic Christmas. Χειροποίητα σύμβολα, από χρυσό 14 καρατίων, μασίφ ασήμι 925 και κόκκινο σμάλτο, όπως το αγγελάκι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αιχμαλωτίζουν όλες τις αγαπημένες μας γιορτινές στιγμές!

Η σειρά Delicate Sentiments εμπνέεται από τρυφερά σύμβολα αγάπης και εκτίμησης. Τα εντυπωσιακά σύμβολα και δαχτυλίδια, διακοσμούνται με χαριτωμένους φιόγκους και διαχρονικά, λαμπερά μαργαριτάρια, που εκφράζουν τους δυνατούς δεσμούς που μας ενώνουν με τους αγαπημένους μας.

Φωτεινά αστέρια, εορταστική λάμψη, πολύτιμα υλικά και η χαρά της προσφοράς και της αγάπης, εμπνέουν την νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA.

Ανακάλυψε τα σχέδια που θέλεις και εμπνεύσου για τα υπέροχα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου!

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρεις στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook (www.facebook.com/PandoraGreece) ή για τις online αγορές σου στο www.pandorashop.gr.

Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρες ένα κατάστημα κοντά σου από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores

Σημείωση: Επισκέψου τώρα και το νέο PANDORA Concept Store στον Πειραιά, Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 17Α, τηλ. 210 4178915 

christmaspandora_01.jpg

christmaspandora_02.jpg

christmaspandora_03.jpg

christmaspandora_04.jpg

christmaspandora_05.jpg

christmaspandora_06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department