Skip to main content

FASHION NEWS

Κινηματογραφική λάμψη στο κέντρο της Αθήνας

Η παρουσίαση της νέας συλλογής της Folli Follie και οι εκλεκτοί καλεσμένοι της.


Κέλλυ Νόβακ

H Folli Follie, το διεθνές lifestyle fashion brand, γιόρτασε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας The Bachelor μαζί με τις λαμπερές πρωταγωνίστριες της, Τόνια Σωτηροπούλου και Κατερίνα Γερονικολού, σε μια φαντασμαγορική fashion εκδήλωση στο Folli Follie New Concept Store.  

Την Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου στο νεοκλασικό κτίριο της Folli Follie στην οδό Ερμού 19, όλοι οι λάτρεις του brand είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ηθοποιούς και να δουν πρώτοι τις συλλογές Folli Follie, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην κινηματογραφική ταινία.

Λαμπερές οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν οι πρωταγωνίστριες της ταινίας The Bachelor: η ηθοποιός και φαν της Folli Follie, Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. Οι δυο επίσημες προσκεκλημένες του brand καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και φωτογραφήθηκαν με τις νέες συλλογές της Folli Follie. Η Τόνια επέλεξε για την εντυπωσιακή της εμφάνιση μοναδικά κοσμήματα από τη limited συλλογή Kk Collection, Urban Safari Line, ενώ η Κατερίνα συμπλήρωσε το look της κομψά με κοσμήματα από τη νέα συλλογή της Folli Follie, Grace Flair.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση, διεκδικώντας μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις που εξασφάλισε η Folli Follie για την πρεμιέρα της ταινίας The Bachelor, στις 28 Νοεμβρίου στο The Mall Athens.

Λαμπερές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη από την καθημερινή σειρά «Μπρούσκο», ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος από την σειρά «Η Ζωή μου», η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά από την καθημερινή σειρά «9 Μήνες», καθώς και γνωστοί fashion bloggers τίμησαν με τη παρουσία τους τη λαμπερή εκδήλωση της Folli Follie στο κέντρο της Αθήνας.

bachelor-follifollie-01.jpgbachelor-follifollie-02.jpgbachelor-follifollie-03.jpgbachelor-follifollie-04.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department