Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο γάμου

Θα σε ευγνωμονούν οι φίλοι σου για αυτό το δώρο. Trust Me!


Κέλλυ Νόβακ

Η σεζόν των γάμων άνοιξε και μαζί της τα δύο βασικά ερωτήματα που μας απασχολούν από τη στιγμή που παίρνουμε το προσκλητήριο στα χέρια μας, μέχρι την παραμονή του μυστηρίου: τί να φορέσουμε και τί να επιλέξουμε για δώρο γάμου;

Ακόμα και όταν υπάρχει λίστα ή τραπεζικός λογαριασμός, όταν πρόκειται για στενούς μας φίλους, δεν θέλουμε να καταφύγουμε στην πεπατημένη. Θέλουμε κάτι για να μας θυμούνται. Κάτι που να δείχνει ότι προσπαθήσαμε λίγο παραπάνω. Ότι τους σκεφτήκαμε.

Οι όμορφες συσκευασίες των δύο, με τις αφράτες πετσέτες παραλίας Sun of a Beach, από τη φετινή συλλογή Summer 2017 με ρομαντικά ή fun ονόματα και τα πιο συναρπαστικά patterns που βγήκαν ποτέ σε beachwear, είναι ακριβώς αυτό! Πρακτικό, μποέμ και απόλυτο fashion statement. Ένα από τα summer basics που είτε θα την πακετάρουν για το ταξίδι του μέλιτος είτε θα την χαρούν για τα πρώτα μπάνια τους κοντά στην πόλη.

Μπορείς να επιλέξεις το σετ με τις δύο πετσέτες ή το οικογενειακό σετ με τα 4 κομμάτια που γίνεται το κομψό survival kit της παραλίας, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και βάφτιση μαζί. Εξάλλου, η τέλεια παιδική και βρεφική σειρά από πόντσο και μπουρνουζάκια είναι η ιδανική λύση για δώρο βάφτισης εδώ και αρκετές σεζόν.
 

beach-towels-sunofabeach-02.jpgbeach-towels-sunofabeach-03.jpg

Η φετινή συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε περιλαμβάνει την διαχρονική ριγέ Chaise longue που μας ταξιδεύει στη Γαλλική ριβιέρα, την διασκεδαστική Pina colada, την εξωτική Hawaiian Tropic που… κλείνει το μάτι στα κλισέ χαβανέζικα μοτίβα, την greek-chic Caldera, την signature Tucan in Love που σίγουρα θα γίνει πρωταγωνίστρια της πλαζ, αλλά και τα πολύχρωμα Birds of Paradise, το διακριτικό Reef και το Watch Out κατά του ματιάσματος.

beach-towels-sunofabeach-01.jpg

Ο συνδυασμός ποιότητας υλικών (αιγυπτιακό βαμβάκι), κατασκευής (ράβονται στην Ελλάδα) και εκπληκτικών patterns που φέρουν πάντα πρωτότυπα ονόματα με χιούμορ και έμπνευση από τη λογοτεχνία, την ποπ κουλτούρα και τον κινηματογράφο, κάνουν τις Sun of Beach κάτι περισσότερο από ένα beachwear brand. Η έμφαση στα ξεχωριστά μοτίβα που ανανεώνονται κάθε χρόνο και η δυνατότητα να επιλέξεις το αγαπημένο σου στην σελίδα shop the pattern του sunofabeach.com, αποτελεί εξάλλου ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μάρκας.

Στη φετινή συλλογή Sun of a Beach προστίθεται όπως και πέρυσι η ειδικά σχεδιασμένη σειρά που απεικονίζει προστατευόμενα είδη ή θαλάσσια πλάσματα που απειλούνται με εξαφάνιση, σε συνεργασία με τη WWF. Φέτος είναι το καλαμάρι, ο ιππόκαμπος, ο καρχαρίας, ο αστακός και ο τόνος.

beach-towels-sunofabeach-04.jpgbeach-towels-sunofabeach-05.jpgbeach-towels-sunofabeach-06.jpgbeach-towels-sunofabeach-07.jpg

Επίλεξε τώρα τη νέα σου Sun of a Beach και απόκτησε δωρεάν μια πρακτική Burlap Bag με κάθε αγορά!

 

Ακολούθησε το Sun of a Beach στα social media Sun of a Beach: @sunofabeachtowels |  facebook.com/sunofabeachtowels |  pinterest.com/sunofabeach_ | sunofabeachtowels.tumblr.com  

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου