Skip to main content

FASHION NEWS

Μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη συλλογή του Karl Lagerfeld για την Vans

Και ναι. Είναι τόσο τέλεια, όσο περίμενες!


Κέλλυ Νόβακ

Μετά τα νέα της συνεργασίας της Vans και του Karl Lagerfeld, για μια συλλογή παπουτσιών και αξεσουάρ, τώρα έχουμε την ευκαιρία να δούμε λίγο από κοντά, τα σχέδια που δημιούργησε ο ταλαντούχος σχεδιαστής για το γνωστό brand.

Οκέι, ίσως πριν καν δούμε τα σχέδια της συλλογής, να είχαμε ήδη πετάξει στα σκουπίδια, όσα λευκά sneakers είχαμε, μόνο και μόνο για να αποκτήσουμε τα μαύρα καπιτονέ του Lagerfeld, αλλά τώρα που τα είδαμε καλύτερα, ξέρουμε ότι κάναμε την σωστή επιλογή!

Γιατί αξίζει να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, για να αποκτήσεις αυτά τα τόσο κομψά sneakers!

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω, η capsule συλλογή του σχεδιαστή, είναι εμπνευσμένη από το signature στιλ και εμβληματική αισθητική του Lagerfeld. Το αποτέλεσμα λοιπόν, είναι μια ενδιαφέρουσα μίξη μεταξύ του κλασικού κομψού στιλ που προσφέρει ο σχεδιαστής πάντα στα ρούχα και αξεσουάρ του, με την πιο street, urban αισθητική της Vans.

Το ενδιαφέρον mash-up, περιλαμβάνει και τρία από τα πιο εμβληματικά μοντέλα παπουτσιών της Vans, το Old Skool, το Sk-8 Hi και το Classic Slip-On, όπου ο Karl έχει «πειράξει» χρησιμοποιώντας καπιτονέ, tweed και δερμάτινα υφάσματα, κάνοντας παράλληλα ένα μίνι tribute στην θρυλική τσάντα Chanel.
 

karlxvans_firstlookatcollection_01.jpg

karlxvans_firstlookatcollection_02.jpg

Η Angie Dita, senior footwear designer της Vans, δήλωσε σχετικά για την συνεργασία αυτή: «Αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί μιας και τα δύο brands της Vans και του Karl Lagerfeld, αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία της δημιουργίας προϊόντων που είναι διαχρονικά και εμβληματικά.»

karlxvans_firstlookatcollection_03.jpgkarlxvans_firstlookatcollection_04.jpg

Ο Karl δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει καλύτερο brand από αυτό για να συνεργαστεί, μιας και η Vans είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες skate προϊόντων και ρούχων.

karlxvans_firstlookatcollection_05.jpg

Η συλλογή Vans x Karl Lagerfeld θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου, σε επιλεγμένες μπουτίκ του Karl Lagerfeld αλλά και σε όλα τα καταστήματα της Vans, καθώς και online, στο vans.com. Οι τιμές θα κυμαίνονται στα 40-300 δολάρια.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου