Skip to main content

FASHION NEWS

Φέτος την Άνοιξη θα… λάμψεις!

Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της συλλογής των Marks & Spencer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018.


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, βλέπω τον καιρό και ξέρω ότι έχει έρθει η Άνοιξη. Όταν ο ήλιος λάμπει νιώθω την διάθεσή μου να φτιάχνει. Νιώθω να λάμπω κι εγώ! Την ίδια όμορφη αίσθηση νιώσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής των Marks & Spencer.

Την Τρίτη 6 Μαρτίου, τα Marks & Spencer υποδέχθηκαν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου με την παρουσίαση της νέας τους συλλογής για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018, σε ένα fashion event γεμάτο κομψότητα, ανοιξιάτικη διάθεση και… «λάμψη»!

Ο μοναδικής αισθητικής χώρος της Gallery Zoumboulakis στα Πετράλωνα μετατράπηκε σε έναν μυστικό, «ανθισμένο» κήπο, όπου όλοι εμείς οι καλεσμένοι ανακαλύψαμε για πρώτη φορά τη νέα συλλογή των M&S και ζήσαμε  μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ανανέωσης!
 

m&s_ss18_01.jpg
 

Απολαμβάνοντας δροσερούς και τονωτικούς χυμούς από τα M&S Food, είχαμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στη νέα συλλογή, που ξεχωρίζει για τη φυσική κομψότητα και το ανεπιτήδευτο στυλ της.

Από τις θηλυκές ανοιξιάτικες εμφανίσεις έως τα εντυπωσιακά beachwear looks, η νέα συλλογή M&S προσκαλεί τη σύγχρονη γυναίκα να «λάμψει» με το δικό της μοναδικό τρόπο.
 

m&s_ss18_02.jpg
 

Με έμπνευση τους πρωτότυπους mix & match συνδυασμούς της νέας συλλογής M&S, ο γνωστός hair stylist και make-up artist Γιώργος Φυτάς και η ομάδα του ανέλαβαν στη συνέχεια να μας ανανεώσουν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ακολουθώντας τα beauty trends της άνοιξης, η ομάδα «φώτισε» τα πρόσωπά μας, με μικρές δόσεις illuminate make-up και επιμελήθηκαν τα μαλλιά μας, φτιάχνοντας ανάλαφρες πλεξούδες, διακοσμημένες με μικρά λουλούδια!
 

m&s_ss18_03.jpg
 

Γεμάτες ενέργεια, λάμψη και ανοιξιάτικη διάθεση, φωτογραφηθήκαμε στο ειδικό mirror booth απολαμβάνοντας τη δική μας μοναδική “time to shine” στιγμή!
 

m&s_ss18_04.JPG


Highlight του «ανθισμένου» σκηνικού ήταν το picnic corner που δημιουργήθηκε με προϊόντα από τα M&S Home!

#marksandspencerSS18

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου