Skip to main content

FASHION NEWS

Η νέα καμπάνια του οίκου Givenchy μεταδίδει… rock vibes

H Clare Waight Keller παρουσιάζει την πρώτη της καμπάνια για τον θρυλικό οίκο.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι πολύ καιρό τώρα που η Clare Waight Keller έχει αναλάβει τα ηνία του γαλλικού οίκου Givenchy. Παρόλα αυτά, η μέχρι τώρα πορεία της στο brand έχει πάρει πολύ καλές κριτικές.

Και σίγουρα θα πάρε ακόμα λίγες τώρα, με τη νέα της καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε, με σκοπό να διαφημίσει την spring-summer 2018 συλλογή του brand.

Η σχεδιάστρια οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της καμπάνιας, βέβαια, στον ταλαντούχο φωτογράφο Steven Meisel, ο οποίος με επιτυχία επιμελείται το φωτογραφικό υλικό του project.

Οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν το ξεκάθαρα «ροκ πνεύμα» της συλλογής και τα (ανερχόμενα) μοντέλα Ansley Gullelmi, Felice Noordhoff, Roos Van Elk, Piero Mendez, Lucas Estievenart και Hamid Amar Khodja αποδίδουν και αυτά με τις πόζες τους, την ατμόσφαιρα αυτή.

«Ήθελα το ύφος των μοντέλων να είναι καθηλωτικό οπότε τους ζήτησα να είναι ο εαυτός τους, λες και ήταν καλεσμένοι σε πάρτι στο σπίτι ενός φίλου», δήλωσε η Keller σχετικά. «Πιστεύω ότι απέδωσαν πραγματικά το πνεύμα της γενιάς που αγαπάει την μόδα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπούν να την κάνουν δική τους».

Η φωτογράφηση έγινε στην Νέα Υόρκη και στην καμπάνια παρελαύνουν πολλά από τα hit κομμάτια της συλλογής, όπως αυτά με τα φουσκωτά μανίκια, τις τσάντες με τα εντυπωσιακά στολίδια πάνω τους, αλλά και τα εκπληκτικά φορέματα που αποδίδουν rock ‘n roll vibes.

Το styling της φωτογράφησης έχει αναλάβει ο Joe McKenna, τα μαλλιά έχει επιμεληθεί ο Guido Palau και το μακιγιάζ η (θεά) Pat McGrath.

givenchy_ss18_campaign_00.jpggivenchy_ss18_campaign_01.jpggivenchy_ss18_campaign_02.jpggivenchy_ss18_campaign_03.jpggivenchy_ss18_campaign_05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department