Skip to main content

FASHION NEWS

Tips που "δίνει" ο Ralph Lauren μέσα από την πορεία του

Αυτή είναι η φιλοσοφία του, και θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το στιλ σου...


Κέλλυ Νόβακ

Αν κάποιος σχεδιαστής μόδας εκπροσωπεί το American Style καλύτερα απ’ όλους (αν δεν το έχει εφεύρει κι όλας…), τότε αυτός είναι ο Ralph Lauren.

Εδώ και δεκαετίες, έχει καταφέρει να μετατρέψει τον Οίκο σε μια εταιρία κολοσσό, με εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να φορούν τα ρούχα του. Ακόμα, ο Οίκος έχει «ντύσει» μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της showbiz, από την Πριγκίπισσα Diana, μέχρι και τον Leonardo DiCaprio.

Το χαλαρό, σοφιστικέ αλλά και κομψό ύφος των ρούχων του είναι το καλύτερο representation του Americana στιλ, στο οποίο παραμένει πιστός χρόνια.

Αυτό είναι όμως και το καλό με τον Ralph Lauren. Είναι πιστός στο στιλ του όλα αυτά τα χρόνια, εξελίσσοντας παράλληλα το όραμα που έχει για την γυναίκα Ralph Lauren.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν, μέσα από τις συλλογές του και το ύφος που εκπροσωπεί, έχουμε καταφέρει να ξεκλέψουμε μερικά tips τα οποία αποτελούν τελικά πυλώνα για το γυναίκειο στιλ.

Ποια είναι αυτά λοιπόν;

Η αιώνια γοητεία του πουκάμισου

Όταν δεν έχεις τι να βάλεις, ένα λευκό, crisp πουκάμισο είναι η λύση για όλα! Μπορείς να το φορέσεις μόνο του, κάτω από ένα t-shirt, πουλόβερ και η λίστα συνεχίζεται. Γι’ αυτό και αποτελεί από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να υπάρχει πάντα στην ντουλάπα μιας γυναίκας.

Η ισχύ ενός πανωφοριού

Ένα πανωφόρι, όπως ένα παλτό, ένα jacket, ένα σακάκι, μια καμπαρντίνα είναι απαραίτητο για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πέρα από το βιοποριστικό κομμάτι του ότι μας «κρατάει ζεστές». Ο RL πιστεύει πολύ σε ένα statement πανωφόρι το οποίο αφήνει πολλές φορές να είναι ο πρωταγωνιστής των εμφανίσεων της Ralph Lauren γυναίκας.

Nude για πάντα

Ο RL είναι ο βασιλιάς των neutral αποχρώσεων. Οι αποχρώσεις του μπεζ, καφέ, tan, λευκού και μπλε υπάρχουν πάντα στις συλλογές του σχεδιαστή και υπάρχει λόγος: είναι διαχρονικές, ενώ συνδυάζονται εύκολα με patterns και άλλες αποχρώσεις.  

Old time classics

O RL συχνά εναποθέτει όλες του τις δυνάμεις σε διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα κοστούμι που εφαρμόζει άψογα, το τέλειο μαύρο παντελόνι, το πιο crisp σακάκι είναι μερικά από τα ρούχα τα οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι πάντα «της μόδας», γι’ αυτό και ο Αμερικανός σχεδιαστής τα συμπεριλαμβάνει πάντα στις συλλογές του, εξελίσσοντας την φόρμα και το σχέδιό τους, ανάλογα με την συλλογή.

Photo: Fred Cipoletti

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department