Skip to main content

FASHION NEWS

Women Secret και Springfield

 Στον μαγικό τους κόσμο βουτήξαμε προχθές,  στο όμορφο press event που πραγματοποίησαν.



Σε ένα εξωτικό σκηνικό, που στήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο της Αίγλης Ζαππείου και μας ταξίδεψε σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς όπως το Amalfi,  το Capri, το Bali αλλά και την σαγηνευτική έρημο, παρουσιάστηκαν οι καλοκαιρινές συλλογές της δημοφιλούς ισπανικής αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, beachwear και αξεσουάρ Women’secret καθώς και της Springfield -της παγκοσμίου φήμης ισπανικής αλυσίδας νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης.

spring2.jpg 

Η συλλογή που περίμενες είναι εδώ! Φιόγκοι, βολάν, βραχιόλια θα αποτελέσουν τους βασικούς παράγοντες για το επόμενό σου ταξίδι στον παράδεισο. Ρομαντικά και δυναμικά looks από βολάν δημιουργούν εντυπωσιακά  μαγιό και αναδεικνύονται σε καλοκαιρινό σύμμαχο του στυλ.

Φέτος οι κρίκοι είναι στη μόδα. Ξεχωριστά κομμάτια ενώνονται με υφάσματα και δημιουργούν το νέο  sexy!  Πρωταγωνιστής είναι τα trikinis ενώ τα ολόσωμα μαγιό θα δημιουργήσουν εξεζητημένα looks.

Οι φιόγκοι βρίσκονται παντού! Σε σούπερ θηλυκά σχέδια και μαγιό από ιδιαίτερα υφάσματα που αποτελούν καινοτομία για φέτος.

Μόνο ως σέξι και αποπλανητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα one shoulder μαγιό αποτελώντας το «αστέρι» του καλοκαιριού. Κόμποι και ρίγες κολακεύουν κάθε σιλουέτα και τονίζουν τη μέση.

spring1.jpg

Κοντά στα αγαπημένα brands ήταν σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας καθώς και από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

aspring.jpg

Ανάμεσά τους οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Ρένος Ρώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Χριστίνα Ιορδανίδου.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department