Skip to main content

FASHION NEWS

Chromat: το brand μαγιό που σπάει τους κανόνες

Η πιο εμψυχωτική καμπάνια που έχουμε δει ως τώρα. Αλήθεια όμως.


Κέλλυ Νόβακ

Στη Μόδα, και στα πάντα στην καταναλωτική κοινωνία που ζούμε, έχουμε «τάσεις». Υπάρχουν τάσεις ως προς τα ρούχα που φοράμε, τα μακιγιάζ που κάνουμε, τα smartphones που αγοράζουμε, μέχρι και τις διακοπές που πάμε.

Άλλο ένα είδος «τάσης» που έχει προκύψει τελευταία είναι η καινούργια στάση ζωής, όσον αφορά την γυναικεία εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντική αυτή η «τάση». Αν όχι η σημαντικότερη.

Το πώς αντιμετωπίζουμε οι ίδιοι σαν μονάδες την άποψη που έχουμε για τις αναλογίες μας, το πώς αντιμετωπίζουμε ένα πιο «διαφορετικό» (διαφορετικό με τα δεδομένα που έχει ορίσει η κοινωνία μας ως τώρα) άνθρωπο γενικότερα, είναι πλέον ένα μείζον ζήτημα που συζητιέται πολύ.

Είναι ίσως από τα πιο «καλά» που έχουν συμβεί στην κοινωνία μας τελευταία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πώς η κοινωνικοπολιτική κατάσταση παγκοσμίως πάει κατά… δ@!^%*ου.

Όταν βλέπουμε brands, σαν το Chromat το οποίο προκαλεί την διαφορετικότητα, ξέρουμε ότι είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της αλλαγής στην στάση ζωής που αποκτάει σιγά-σιγά το κοινό.

chromatcampaign_01.jpg

Το brand μαγιό Chromat λοιπόν, για την νέα του καμπάνια, σπάει τους κανόνες. Ψιλο-κυριολεκτικά. Με ένα διασκεδαστικό τρόπο ορίζει ως concept της καμπάνιας τους κανόνες που υπάρχουν στα resorts, ως προς την χρήση της πισίνας τους.

 chromatcampaign_02.jpg 

Ως γνωστό, μια πισίνα «εκπέμπει» ένα είδος πολυτέλειας, και η «πολυτέλεια» έχει κανόνες. Δεν «μπορείς» να χρησιμοποιήσεις μία πισίνα, αν δεν έχεις καλλίγραμμο σώμα σαν της Gisele. Δεν «επιτρέπεται» να τρως, να έχεις ουλές, ραγάδες, κυτταρίτιδα. Πρέπει να είσαι τέλεια.

Αυτή την «στάση ζωής» λοιπόν, έρχεται να καταρρίψει μέσα από την καμπάνια της, η Chromat.

chromatcampaign_03.jpgchromatcampaign_04.jpg 

Για τις φωτογραφίες συμπεριλαμβάνει γυναίκες, όλων των σωματότυπων, εθνικοτήτων κ.ο.κ. Έτσι, θέτει τους δικούς της “Pool Rules” και ορίζει αυτή το τι μας κάνει «τέλειους».

chromatcampaign_05.jpg Απόλαυσε  την πραγματικά εμψυχωτική και απελευθερωτική καμπάνια και… εμπνεύσου. Τι άλλο; chromatcampaign_06.jpgchromatcampaign_07.jpgchromatcampaign_08.jpgchromatcampaign_09.jpgchromatcampaign_10.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;