Skip to main content

FASHION NEWS

Μία μοναδική running εμπειρία

Ο στόχος των 21χλμ ενέπνευσε 21 κορίτσια των adidasRunnersAthens να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Οι adidas TWENTY:ONE απέδειξαν ότι με την κατάλληλη έμπνευση και ολοκληρωμένη καθοδήγηση, μπορούν να κατακτήσουν τους προσωπικούς τους στόχους στα μεγαλύτερα runningevents. Ο κοινός στόχος να τρέξουν για πρώτη φορά τα 21χλμ ή να σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ, ένωσε 21  κορίτσια των adidas Runners Athens, σε  μία exclusive running εμπειρία, που επαναπροσδιόρισε το running και απογείωσε τον γυναικείο δυναμισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=se02rTC76nE&feature=youtu.be

 

Μέσα από την πιο ολιστική εμπειρία προετοιμασίας, που διήρκησε περίπου 1,5 μήνα η κλειστή ομάδα των adidas TWENTY:ONE ξεπέρασε κάθε προσδοκία στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αποδεικνύοντας ότι το πάθος και η αφοσίωση επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Ανεξάρτητα από το running level τους, τα 21 κορίτσια των adidas Runners Athens, ανταποκρίθηκαν στην «πρόκληση»του community και ακολούθησαν το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με αποκλειστικά sessions, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο των 21χλμ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

1 (1).jpg 1.jpg

 

Η ολιστική προσέγγιση περιλάμβανε running sessions υπό την καθοδήγησητων Running Coaches Δήμο Χρονόπουλο και Ζήση Πετσόπουλο, exclusive guidance από τους Captains των adidas Runners Athens, Γρηγόρη Σκουλαρίκη και Ντενίζ Δημάκη. Προπονήσεις ενδυνάμωσης υπό την καθοδήγηση των Strength Coaches, Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη και Γιώργο Δανιήλ, μια σειρά από exclusiveyoga, mobility & pilates workouts καθώς και Nutrition & Medicalsessions, υπό την επίβλεψη της Nutrition Coach, Χαράς Σκουλαρίκη, και του MedicalCoach, Αναστάσιου Μαργαρίτη.

1 (3).jpg

 

Η adidas ambassador, Ευαγγελία Τσιορλίδα, θέλοντας να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τις adidas TWENTY:ONE να πετύχουν τον στόχο τους, ενώθηκε με την ομάδα, απόλαυσε μαζί τους τις dedicated προπονήσεις και έκανε πραγματικότητα και το δικό της όνειρο, να τρέξει τον  πρώτο της Ημιμαραθώνιο. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι adidasTWENTY:ONE έζησαν όμορφες αλλά και πιο challenging στιγμές, «δέθηκαν» μεταξύ τους και στήριξαν η μία την άλλη. Με κέφι και θετική διάθεση, παρέμειναν πιστές στον στόχο τους και στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Σε όλα τα κορίτσια των adidas TWENTY:ONE αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Μην ξεχνάς ότι οι adidas Runners Athens συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους και είναι έτοιμοι για νέες running εμπειρίες. Δες αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, διάλεξε το session που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtasticapp, κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens. Ραντεβού στο adidas Runbase (Πετμεζά & Φαλήρου 16, Αθήνα).

1 (2).jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department