Skip to main content

FASHION NEWS

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι υποδέχτηκε η G-Star Raw την νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’15!

Όλοι οι αγαπημένοι σου Έλληνες σταρ, σε ένα πάρτι!


Κέλλυ Νόβακ

Μόδα και μουσική έγιναν ένα, στο εντυπωσιακό event που έγινε στο PIXI club στο Γκάζι, για την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής “Raw for the Oceans” της γνωστής εταιρίας ρούχων G-Star Raw, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Η δεύτερη συλλογή, που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου μουσικού Pharell Williams, έχει ένα στοιχείο που την καθιστά ιδιαίτερα ξεχωριστή. Τα denims κομμάτια της έχουν κατασκευαστεί με eco-friendly ίνες, που προέρχονται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, κάτι που γίνεται εφικτό από την συνεργασία της G-Star με τις εταιρίες Bionic Yarn, the Vortex project, Parley for the Oceans.

Το Denim είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα στον κόσμο-και ένα από τα πιο παραδοσιακά. Με τη συλλογή RAW for the Oceans δημιουργήσαμε την επόμενη γενιά” δήλωσε ο Pharell Williams για την συλλογή.

Καλεσμένοι στο πάρτι της G-Star Raw, πέρα από τους σημαντικότερους συντάκτες μόδας, fashion bloggers κ.ά της εγχώριας βιομηχανίας, ήταν και άνθρωποι από τον χώρο της showbiz όπως η Τάμτα, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο ZeRaw και ο Dj Airh των Vegas, ο Γιώργος Νανούρης, η Μάρα Δεσύπρη και πολλοί άλλοι, οι οποίο έσπευσαν να ανταποκριθούν με ενθουσιασμό στην πρόσκληση, υποστηρίζοντας το κίνημα εναντίον της μόλυνσης των ωκεανών από τα πλαστικά.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν, να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα κομμάτια της συλλογής, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο “showroom” στο privé επίπεδο του club (το οποίο επιμελήθηκε το περιοδικό OZON Raw Magazine καθώς και όλο το concept της βραδιάς).

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχαν αναλάβει 5 γνωστοί djs: Jason Rovis, Olga Kouklaki, Niadoka, Clubkid & Miss Linenwood, οι οποίοι κατάφεραν να παρασύρουν στους ρυθμούς τους ακόμη και τους πιο δύσπιστους!

52.jpg

6.jpg

09.jpg

45.jpg

48.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department