Skip to main content

FASHION NEWS

Ο Edward Enninful αποχαιρετά τη Βρετανική Vogue με ένα ιστορικό εξώφυλλο 40 θρυλικών γυναικών της μόδας και της ποπ κουλτούρας

Μετά από 6,5 άκρως επιτυχημένα χρόνια ως editor-in-chief του περιοδικού, ο Enninful αφήνει το τιμόνι της Vogue με ένα once-in-a-lifetime εξώφυλλο.



Μετά από 6,5 άκρως επιτυχημένα χρόνια ως editor-in-chief της ρετανικής Vogue, ο Edward Enninful αφήνει το τιμόνι του ιστορικού περιοδικού με ένα once-in-a-lifetime και επίσης ιστορικό εξώφυλλο. Σε αυτό, το τρομερό παιδί της μόδας κατάφερε να συγκεντρώσει μαζί στον ίδιο χώρο και in real time 40 θρυλικές γυναίκες της μόδας και ολόκληρης της ποπ κουλτούρας, όλων των ηλικιών. Για τον Enninful, κάθε μία από αυτές θεωρούνται για διαφορετικούς λόγους «είδωλα».

Τη φωτογράφηση ανέλαβε ο εμβληματικός φωτογράφος μόδας Steven Meisel, απαθανατίζοντας 40 επιδραστικές γυναίκες της γενιάς τους που θα κοσμήσουν το εξώφυλλο στο τεύχος Μαρτίου για το 2024.

Ποιες είναι όμως οι 40 γυναίκες του εξωφύλλου; Ο λόγος για τις Adwoa Aboah (που φωτογραφήθηκε στο πρώτο εξώφυλλο του Enninful ως editor-in-chief της βρετανικής Vogue), Oprah Winfrey, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Kate Moss, Anok Yai, Paloma Elsesser, Precious Lee, Adut Akech, Simone Ashley, Victoria Beckham, Selma Blair, Vittoria Ceretti, Jodie Comer, Laverne Cox, Cindy Crawford, Ariana Debose, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Karen Elson, Cynthia Erivo, Jane Fonda, Kaia Gerber, Karlie Kloss, Gigi Hadid, Salma Hayek, Iman, Maya Jama, Jameela Jamil, Gugu Mbatha-Raw, Rina Sawayama, Irina Shayk, Christy Turlington, Amber Valletta, Serena Williams, Lila Moss, Anya Taylor Joy, Gemma Chan, Rina Sawayama, Dua Lipa και Miley Cyrus.

Κάθε μία από τις λαμπερές πρωταγωνίστριες του τεύχους χρειάστηκε να πετάξει από τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο και το Los Angeles για τις ανάγκες της φωτογράφησης, κι όμως τα κατάφεραν μια χαρά στον συντονισμό. Και έτσι έχουμε να κάνουμε πια με ένα εξώφυλλο που θα μνημονεύεται σίγουρα για δεκαετίες.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα