Skip to main content

FASHION NEWS

La Dolce Vita: Η Sisley παρουσιάζει τη νέα της συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με πρωταγωνίστρια την Bianca Balti

Η Bianca Balti πρωταγωνιστεί στην καμπάνια σε φωτογραφίες του Pierre-Ange Carlotti, ερμηνεύοντας μια γυναίκα που οι αισθήσεις της ξαναζωντανεύουν με φόντο την αιώνια Ρώμη.



Ρώμη. Μια γυναίκα καριέρας. Μια ομάδα φίλων που συναντήθηκαν τυχαία. Η νέα συλλογή της Sisley Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη «La Dolce Vita», μια καμπάνια που υπενθυμίζει την κληρονομιά της Sisley, προσκαλώντας το κοινό της μάρκας να ξυπνήσει ξανά τις αισθήσεις του.

Πρωταγωνίστρια είναι η Bianca Balti, γνωστό πρόσωπο της Sisley προικισμένη και η ίδια με αιώνια ομορφιά, η οποία ανταγωνίζεται εκείνη της πόλης στην οποία διαδραματίζεται η ιστορία. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Giacomo Cavalli, πρόσωπο πολλών οίκων μόδας, ο οποίος ερμηνεύει ένα ελεύθερο πνεύμα γεμάτο μεσογειακή γοητεία. Η καμπάνια διαδραματίζεται μέσα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και παρακολουθεί τους δύο πρωταγωνιστές καθώς επιδίδονται σε στιγμές παιχνιδιάρικης και αχαλίνωτης απόλαυσης, μαζί με μια ομάδα φίλων που συνάντησαν τυχαία.

Θρασύς, προκλητική, οικεία. Η φωτογράφηση ανατέθηκε και πάλι στον Pierre-Ange Carlotti. Μετά την επιτυχία της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023 με την Deva Cassel, ο Carlotti αναλαμβάνει και πάλι να αποτυπώσει τον αισθησιασμό των πρωταγωνιστών και της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με το τραχύ, αυθόρμητο στυλ που τον χαρακτηρίζει.

«Είμαι χαρούμενη που συνεργάστηκα με τη Sisley και τον Carlotti, που το στυλ τους ξαναζωντανεύει την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις που χαρακτήριζαν τις καμπάνιες της μάρκας στη δεκαετία του 2000 και οι οποίες παραμένουν εμβληματικές στη μνήμη μου», αναφέρει η Bianca Balti.

Τα ρούχα της καμπάνιας, επιλεγμένα από τη στιλίστα Georgia Pendlebury, αντιπροσωπεύουν την πεμπτουσία του στυλ της Sisley, ένα μείγμα λειτουργικού μινιμαλισμού, γοητείας των 90s και ροκ ψυχής. Τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα παντελόνια και τα κοστούμια, τα βραδινά φορέματα για τη Bianca και τα πουκάμισα για τον Giacomo, καθώς και οι δερμάτινες τσάντες. «Το απόλυτο αγαπημένο μου κομμάτι είναι το ριγέ κοστούμι με το σακάκι με διπλά πέτα. Λατρεύω το κόψιμο του παντελονιού που αντικατοπτρίζει το στυλ μου», σχολιάζει η Balti.

Το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής, όπως πάντα, είναι το μαύρο, το οποίο εμφανίζεται και στα φούτερ με κουκούλα και λογότυπο μπροστά, που προορίζονται να γίνουν ένα από τα σύμβολα της μάρκας.

Η καμπάνια «La Dolce Vita», η οποία θα προβληθεί τόσο διαδικτυακά όσο  και σε περιοδικά και αφίσες, συνεχίζει το ταξίδι της ανακάλυψης της κληρονομιάς της μάρκας. Θα συνοδεύεται από έναν κατάλογο περιορισμένης έκδοσης και μια σειρά εκδηλώσεων στα καταστήματα Sisley.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».