Skip to main content

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024



Η Missoni επιστρέφει στις ρίζες της. Ανακαλύπτει εκ νέου τις φόρμες, τα πατρόν και τα χρώματα παρατηρώντας τα σαν μέσα από καλειδοσκόπιο.

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών.

Το χρώμα, που βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής Spring Summer ‘24 και είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση του οίκου, δίνει ρυθμό, μετατρέπεται σε μοτίβο, δημιουργεί υφές και γραφικά σχήματα, ακολουθώντας ανοιχτούς τόνους όσο πλησιάζει το καλοκαίρι.

Missonism is: Το light και ταυτόχρονα "put-together" layering επιτυγχάνεται μέσα από μια «ton sur ton» χρωματική παλέτα που κινείται σε ανοιχτόχρωμους παστέλ τόνους, λευκές και neutrals αποχρώσεις. Τailored παντελόνια και blazer, φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και βερμούδες, δημιουργούν πολλαπλούς συνδυασμούς χτίζοντας μια ολοκληρωμένη Missoni ντουλάπα. Η διαφάνεια συνδυάζεται με το οπακ μέσα από oversized όγκους και ανδρόγυνα looks.

Ενσωματώνοντας το iconic zig zag και τα zebra stripes, η Missoni παρουσιάζει μια πιο sexy εκδοχή του Ιταλικού καλοκαιριού, μέσα από δαντέλα, bias cuts και ασύμμετρες γραμμές. Η Missoni μούσα πειραματίζεται στις εμφανίσεις της με τα απαραίτητα essentials, για να νιώθει ελεύθερη, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή στο στυλ της.

Κεντρική διάθεση:

SPORT & FASHION FREEDOM 212 00037 00

More info: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού