Skip to main content

FASHION RADAR

ΑΥΤΟΙ είναι οι 6 πιο stylish άντρες της showbiz

Ποιοι έχουν έμφυτη την αίσθηση του στιλ;


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να νομίζουμε ότι για τους άντρες είναι πιο εύκολη η διαδικασία του να συνθέσουν ένα outfit, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ένα αντρικό ντύσιμο μπορεί να έχει περισσότερους περιορισμούς στο τι «πρέπει» και τι "δεν πρέπει" να φοριέται.

Γι’ αυτό και οι παρακάτω άντρες της showbiz μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Γιατί κατάφεραν να δώσουν μια νέα έννοια στο αντρικό στιλ και ντύσιμο ή ακόμα και να... σπάσουν μερικά ταμπού. 

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει έναν stylish άντρα που είναι και πρωτοπόρος με την εμφάνιση του;

1. Jared Leto: Είτε με πλούσια μακριά μαλλιά, είτε με πράσινα, κόκκινα ή ροζ, αυτός ο άντρας πέρα από ταλαντούχος έχει σίγουρα έμφυτο στιλ.

6Moststylishmen_01.jpg

2. Kanye West: Μπορεί να αγαπάς ή να τον μισείς, αλλά αυτός ο ιδιοφυής -σχεδόν- άντρας έχει… πρωτοπορήσει αμέτρητες φορές με τις εμφανίσεις του.

6Moststylishmen_02.jpg

3. Brad Pitt: Ίσως και ο πιο… κουλ άντρας του Χόλιγουντ. Και αυτή την άνεση, την αβίαστη χαλαρότητα και την τρομερή γοητεία, αποδίδει κάθε φορά στα looks του. Eίτε αυτά είναι στο κόκκινο χαλί, είτε όχι.

6Moststylishmen_03.jpg

4. David Beckham: Άλλος ένας «πρωτοπόρος» του streetwear ντυσίματος και όχι μόνο. Μάλλον είναι αυτός ο λόγος που το αγόρι σου, έχει tattoo "μανίκι" στο μπράτσο του…

6Moststylishmen_04.jpg

5. Leonardo diCaprio: Το να μην ασχολείσαι πολύ με την μόδα, σε κάνει τελικά να είσαι stylish. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με τον “Leo”, ο οποίος είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει το λεγόμενο “man bun” και τα πολύ μακριά μούσια να ταιριάζουν ακόμα και με το πιο καλοραμμένο, designer κοστούμι.

6Moststylishmen_05.jpg

6. Α$AP Rocky: Ο γνωστός ράπερ μπαίνει δικαίως σε αυτή την λίστα, καθώς είναι ο μόνος που τολμάει να φορέσει αξεσουάρ στις εμφανίσεις του και να δείχνει τρομερά φινετσάτος με αυτά. Η σχέση του με την μόδα πάει… μακριά και είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα «παιδιά» πασίγνωστων σχεδιαστών μόδας.

6Moststylishmen_06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department