8 φορές που η Gigi Hadid απέδειξε ότι τα sneakers είναι καλύτερα από τα ψηλά τακούνια - AllYou.gr

Search

8 φορές που η Gigi Hadid απέδειξε ότι τα sneakers είναι καλύτερα από τα ψηλά τακούνια

Μπες και εσύ στον κόσμο των sneakers!

> STAR STYLE ::
03 Ιανουαρίου 2017

Λατρεύω τα ψηλά τακούνια, αλλά έχω ένα θέμα. Δυσκολεύομαι να τα φορέσω και να τα περπατήσω. Για να «σώσω» λοιπόν την εμφάνισή μου από τον… περίγελο του κόσμου προσπαθώντας πάση θυσία να περπατήσω με αυτά, επιλέγω κάτι πιο εύκολο και άνετο για τις καθημερινές μου εμφανίσεις: Ένα ζευγάρι sneakers ή ο «σωτήρας» μου, όπως αλλιώς τα αποκαλώ. Και ξέρεις κάτι; Συνειδητοποιώ ότι μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα όπως και ένα ζευγάρι σέξι γόβες τελικά.

Σε αυτό βέβαια με βοήθησαν οι εμφανίσεις της Gigi Hadid. Αν κάποιος είναι... master στο να φορέσει αυτό το στιλ παπουτσιού και να δείχνει σέξι τότε είναι αυτή. Κάθε φορά λοιπόν που επιθυμώ ένα τέτοιο αποτέλεσμα στα looks μου, ανατρέχω σε αντίστοιχες φωτογραφίες του γνωστού μοντέλου για να εμπνευστώ. Κάθε φορά που κοιτάω αυτές τις φωτογραφίες, συνειδητοποιώ ότι τα sneakers είναι εξίσου σέξι όσο ένα ζευγάρι γόβες.

Αν σου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που σου λέω, αρκεί να δεις τις παρακάτω εμφανίσεις της Gigi και θα αλλάξεις γνώμη…

 

8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-01.jpg8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-02.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-03.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-04.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-05.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-06.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-07.jpg 8times-gigi-wore-sneakers-andlooked-sexy-08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!