Skip to main content

FASHION RADAR

8+2 jeans για petite σιλουέτες!

Βρες το κατάλληλο denim για εσένα!



Αν δεν είσαι και το πρώτο μπόι, δεν πειράζει. Η μόδα διαθέτει επιλογές για όλους. Μπορεί να ήθελες μερικούς πόντους ακόμα, αλλά μην ξεχνάς ότι τα ακριβά αρώματα κρύβονται σε μικρά μπουκαλάκια. Παρήγορο; Αν όχι, δες παρακάτω ποιο είναι το κατάλληλο τζην για την petite σιλουέτα σου και πως θα το συνδυάσεις για να αναδείξεις τα δυνατά της σημεία.

Το 90 slouch

Ένα τζην σε στιλ boyfriend δείχνει πάντα υπέροχο σε μια petite σιλουέτα. Διάλεξε ένα με τέλεια εφαρμογή και συνδύασέ το με ογκώδη πλεκτά πουλόβερ και Chelsea boots.

 

White Jeans

Διάλεξε ένα λευκό denim που θα πάει το ντύσιμό σου σε άλλο επίπεδο. Κάνε τη διαφορά και επένδυσε σε ένα white κομμάτι και τον Χειμώνα που θα λατρέψεις να φοράς όλο τον χρόνο.

Flare

Τα flare jeans κολακεύουν τη δική σου σιλουέτα αλλά και τις περισσότερες. Μπορεί να δείχνει υπέροχο σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη και με πάρα πολλούς συνδυασμούς. Φτιάξε του δικούς σου, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μοδάτες γόβες και απογείωσέ το πραγματικά με οτιδήποτε.

 

Skinny

Αν δεν βάλεις εσύ το skinny τότε ποιός; Κομμένο και ραμμένο στα δικά σου μέτρα, το skinny παντελόνι είναι το denim που σου προσφέρει άπειρες επιλογές όλον τον χρόνο. Διάλεξε ένα που να αγκαλιάζει τις δικές σου γραμμές και που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

The Vintage Feel

Αν σου άρεσει η αίσθηση των Vintage Denim καλά κάνεις. Η δική σου κοψιά επιτρέπει να φοράς σχεδόν όλα όσα αγαπάς. Διάλεξε ένα ξεβαμμένο σε baby blue απόχρωση, με λεπτομέρειες από ξέφτια και συνδύασέ το με sneakers για χαλαρές στιγμές το σαββατοκύριακο.

 

Ψηλόμεσο

Το ψηλόμεσο τζιν είναι αυτό το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου. Χαρίζει στιλ και άνεση όλη την ημέρα. Αγόρασε το δικό σου σε μια ποικιλία αποχρώσεων από το κλασσικό μπλε, μαύρο αλλά και λευκό.

 

Cropped

Αν θέλεις να αναδείξεις την κορμοστασιά σου προτίμησε ένα cropped τζην με ξέφτια στο τελείωμα που θα χαρίσει όμορφο μήκος στα πόδια σου. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι μποτάκια για τον χειμώνα και κάνε τις πιο statement εμφανίσεις.

Wide leg

Μπορεί το Wide Leg να σου φαίνεται απαγορευτικό σε σχέση με τα μέτρα σου. Ωστόσο, αν βρεις το κατάλληλο για σένα μπορείς να το εντάξεις με επιτυχία στη γκαρνταρόμπα σου. Βρες αυτό που δε θα σε «καταπίνει», που θα έχει ελαφρύ άνοιγμα στο μπατζάκι και θα αναδεικνύει τα δινατά σου χαρακτηριστικά.

 

The boot cut

Το boot cut είναι κι αυτό ένα από τα στιλ που σε αναδεικνύουν και σου λύνουν τα χέρια για πολλές περιστάσεις. Κομψό σαν ένα παντελόνι γραφείου αλλά παράλληλα με την άνετη αίσθηση των jeans. Θηλυκό, αριστοκρατικό, μακραίνει τη σιλουέτα και συνδυάζεται με ένα σωρό επιλογές. Ξεκίνα την ημέρα σου από το πρωί και συνέχισε το βράδυ συνδυάζοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Black Jeans

Αγαπημένο όλων το μαύρο τζην είναι το απόλυτο must have της συλλογής σου. Συνδύασέ το με loafers και blazer για το γραφείο και sneakers με λευκό μπλουζάκι το σαββαροκύριακο.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού