Skip to main content

FASHION RADAR

Mid season style: 5 looks για όταν ο καιρός είναι αναποφάσιστος!

Ντύσου έξυπνα και με στιλ ακόμα και τις πιο μεταβατικές εποχές του χρόνου!



Θυμάμαι κάποτε τέτοια εποχή ήταν ξεκάθαρα χειμωνιάτικο το τοπίο. Το σπίτι μας μύριζε ναφθαλίνη, έβγαιναν χαλιά και κουβέρτες από το πατάρι και στο σχολείο φορούσα τα πρώτα μάλλινα και μπουφάν κάθε μέρα. Η μαμά μου πάντα τέτοια εποχή μου έπλεκε και μερικά πουλόβερ για τις γιορτές, που ξεκινούσαν, αφού διάλεγα τα εορταστικά χρώματα που μου άρεσαν περισσότερο.

Σήμερα η κόρη μου πήγε στο σχολείο με κοντομάνικο. Και δεν είναι πως εκείνη έχει τα ορμονικά της, είναι άλλωστε μόνο 6 ετών. Είναι ο καιρός που έχει αλλάξει και δημιουργεί μια τόσο βιωματική όσο και στυλιστική αστάθεια στην καθημερινότητα μας. Ναι ανήκω κι εγώ σε εκείνους που δεν ξέρουν τι να φορέσουν σήμερα, γιατί το πρωί έβρεξε αλλά το μεσημέρι βγήκε ένας εκτυφλωτικός ζεστός ήλιος και το βράδυ κρύωσα για το γυρισμό στο σπίτι. Και σε τέτοιες περιόδους ανάμεσα στις ξεκάθαρες εποχές, επικρατεί μπέρδεμα και σύγχυση για το πως να ντυθούμε.

Δες παρακάτω 5 looks για τέτοιες στιγμές. Αυτές που ο καιρός έχει τα ψυχολογικά του και μάλλον ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, (συγνώμη παιδιά το γνωρίζετε άλλωστε). 5 looks για να περνάς από τη μία εποχή στην άλλη, αλώβητη και στυλάτη. 

 

Lovely Tweed: Όταν σε πιάνει αμφιβολία και δεν ξέρεις τι να φορέσεις σήμερα και αύριο και για καιρό, επένδυσε στο tweed. Κλασσικό διαχρονικό με κύρος, ένα σακάκι από τέτοιο υλικό θα σου λύσει τα χέρια. Κάνε έξυπνους συνδυασμούς με print like αξεσουάρ για looks με πιο casual attitude. 

Mix & match: Συνδύασε έντονα και ζωηρά χρώματα μαζί με διαφορετικά υλικά. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος ώστε να είσαι ευέλικτη όταν καιρός έχει τα πάνω του αλλά και τα κάτω του. Φεύγοντας από το σπίτι πάρε πάντα μαζί σου ένα ήσυχο ελαφρύ παλτό, που θα ολοκληρώσει ένα colorful σύνολο από μέσα.  

Patchwork: Ένα πράγμα που αποτελείται από πολλά διαφορετικά στοιχεία, έτσι ώστε να φαίνεται ποικιλόμορφο.  Αυτός είναι ο ετυμολογικός ορισμός αλλά και ο ορισμός του στυλ, όταν πρόκειται για μεταβατικές περιόδους. Μια δερμάτινη φούστα αλλά και ένα σακάκι με διαφορετικά στοιχεία συνδυάζονται υπέροχα με ένα πολυτελές καφέ light πουλόβερ.

 

Μοντέρνο καρό: Αν θέλεις να είσαι stylish και αυτές τις λίγο ότι ναναι εποχές, επένδυσε στο καρό. Διάλεξε έστω ένα κομμάτι και κάνε τους συνδυασμούς σου. Είναι σοφιστικέ, πιο ενδιαφέρον από ένα μονόχρωμο item και μπορείς να το δοκιμάσεις με ένα cozy πουλοβεράκι ή μια πασπαρτού ζακέτα που θα χαρίζει χαρακτήρα στα καθημερινά σου outfit. Αν αγαπάς το καρό μπορείς να δοκιμάσεις και statement παλτό όλο το χρόνο, ξεπερνώντας τις εποχές και τους κύκλους των τάσεων.

Total πλεκτό: Αυτήν την εποχή διάλεξε ένα πλεκτό φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις και να είσαι σίγουρη πως θα σου λύσει τα χέρια. Με μανίκι ή αμάνικο, μπορείς να δημιουργήσεις ένα twin set με ασορτί ζακέτα που θα βάζεις ή θα βγάζεις ανάλογα τη θερμοκρασία. Δεν είναι άλλωστε μυστικό, πως το layering είναι το κλειδί για ένα ακαταμάχητο και βολικό στυλ. Παίξε με όσο layers προτιμάς,αλλά μείνε πιστή στη μονοχρωμία. 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».