Skip to main content

FASHION RADAR

Η Kate Beckinsale στα γενέθλια του Leonardo DiCaprio με εμφάνιση hint στο Aviator

Μια εμφάνιση που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη



Τα διαμάντια είναι οι πιο πιστοί φίλοι μιας γυναίκας και είχαμε πρόσφατα την πιο περίτραν απόδειξη. Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ έλαμπε σαν διαμάντι -εεεε, ζαφείρι- στα 49α γενέθλια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Μπέβερλι Χιλς στα μέσα του Νοεμβρίου.

Στις 11 Νοεμβρίου, η Βρετανίδα ηθοποιός βγήκε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα που σε θάμπωνε εντελώς με τους μεγάλους πολύτιμους λίθους του, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς κρυστάλλων στο στήθος της και ενός τεράστιου λαμπερού κοσμήματος, αποτυπώνοντας το σχέδιο από ένα ζαφείρι που κατάφερε να κρέμεται από τη μέση της σαν μια πολύ ιδιαίτερη ζώνη. Φυσικά, φορούσε και αληθινά διαμάντια, μεταξύ των οποίων και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Αλλά εκείνη και ο στυλίστας Gorge VillalPando δεν σταμάτησαν απλώς εκεί, απογείωσαν την εμφάνιση με μια σειρά από εντυπωσιακά αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας το φόρεμα του πάρτι με ένα ζευγάρι πανύψηλες peep-toe γόβες, διάφανα καλσόν, βραχιόλια Lucite, ένα μαύρο clutch με στολισμό από στρας και ένα μαύρο φιόγκο στην κορυφή μια ψηλής αλογοουράς.

Είναι σίγουρα πολλές εμφανίσεις, αλλά το σύνολο χωρίς παντελόνι ταιριάζει στην περίσταση. Με την πρώτη ματιά φαινόταν ότι η Beckinsale μπορεί να αποτίει φόρο τιμής στο κολιέ σε σχήμα καρδιάς με μπλε διαμάντι Heart of the Ocean από την υπερπαραγωγή Τιτανικός του 1997 - μια άλλη ταινία στην οποία ο DiCaprio και ένα ακριβό κόσμημα παίζουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αλλά μια πολύ πιο πιθανή θεωρία είναι ότι η Beckinsale αναφέρεται στο τετράγωνο κολιέ από ζαφείρι που ο χαρακτήρας του DiCaprio, Howard Hughes, δίνει στον χαρακτήρα της, καθώς υποδυόταν την Ava Gardner, στην ταινία του 2004 The Aviator. Στην ταινία ο χαρακτήρας της Beckinsale αρνείται πραγματικά τη χειρονομία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «Δεν είμαι προς πώληση».

Σαφώς, η Kate Beckinsale δεν ήταν η μόνη διασημότητα στη λίστα των καλεσμένων στον εορτασμό γενεθλίων του DiCaprio. Η λίστα με τα αστέρια περιελάμβανε επίσης τις Beyoncé και Jay-Z, Kim Kardashian, Snoop Dogg, Tobey Maguire, Taika Waititi, Lil Wayne και άλλους.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου