Skip to main content

FASHION RADAR

Black magic woman!

Ποια είναι τα μαύρα παλτό που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου! 



Ο χειμώνας είναι συνώνυμος με τα παλτό! Είναι το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μαύρο παλτό είναι αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα φοράς για χρόνια, οπότε αν δεν έχεις ένα μαύρο παλτό καλό θα ήταν μόλις βρεις την ευκαιρία να αποκτήσεις. Ξέρω, πολύ basic χρώμα το μαύρο αλλά αξίζει. Είναι μια all time classic επιλογή και ταιριάζει πραγματικά με τα πάντα. Μπορείς να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο ανάμεσα σε μια μαύρη καμπαρντίνα, ένα μάλλινο διαχρονικό κομμάτι, ένα καπιτονέ ή ένα puffer, ένα oversized ή ακόμα και ένα tailor made. Αν θέλεις να είσαι καλοντυμένη και ζεστή άσε μας να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις! 

 

Elegant Wool Coat 

Δοκίμασε ένα μακρύ μαύρο παλτό από καλό υλικό. Προτίμησε ένα μάλλινο που θα σε κρατάει ζεστή τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Ένα καλοραμμένο μαύρο παλτό με τέλεια εφαρμογή θα κάνει upgrade σε οποιοδήποτε σύνολό σου στη στιγμή. Μπορείς να το φοράς από το πρωί στη δουλειά, στα επαγγελματικά σου ραντεβού, σε κοινωνικές υποχρεώσεις και βραδινές εξόδους. Ταιριάζει με φορέματα, φούστες αλλά και με office looks όπου πρωταγωνιστούν παντελόνια. Μπορείς να βρεις το σχέδιο που σου αρέσει, όπως με ζώνη ή χωρίς, με μεγάλο πέτο, με σηκωμένο γιακά, με τονισμένους ώμους καθώς και σε άλφα γραμμή για πιο θηλυκές εμφανίσεις.  

 

The black trench

Μια καμπαρντίνα σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου. Είναι μια σίγουρη, δοκιμασμένη και εγγυημένη συνταγή για κομψό ντύσιμο. Σε μαύρο χρώμα θα είναι πιο επίσημη και sexy και περισσότερο ένα κομμάτι πασπαρτού που θα φοράς με τα περισσότερα ρούχα σου. Επένδυσε σε μια δερμάτινη εκδοχή που είναι το απόλυτο hit της σεζόν αλλά και σε μια υφασμάτινη με γυαλιστερό ύφασμα ή ματ αν δεν σου αρέσουν οι λάμψεις. 

 

The cozy puffer

Αν έχεις μαύρο παλτό και θέλεις να επενδύσεις σε ένα ακόμα πανωφόρι μείνε πιστή στο μαύρο και δοκίμασε να βάλεις στη ντουλάπα σου ένα puffer παλτό για πιο casual περιστάσεις, καθημερινές αλλά και στο γραφείο. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο, σε μακριά γραμμή, κοντή ακόμα και crop. Με δερμάτινη υφή, είτε με ζώνη στη μέση για να τονίζει τη σιλουέτα, είναι ζεστά και χουχουλιάρικα, ιδανικά για βόλτες στη πόλη και χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα εκτός. 

 

The trendy quilted

Με απίστευτο στυλ και ιδανικά για να απογειώσουν φθινοπωρινά classy σύνολα τα καπιτονέ παλτό είναι η επιτομή της μόδας για τη φθινοπωρινή χειμωνιάτικη σεζόν. Αν τα προηγούμενα χρόνια δεν πρόλαβες να βάλεις κάποιο στη συλλογή σου κάντο τώρα. Δείχνουν υπέροχα με τα πλεκτά φορέματα ή μπλούζες, με φούστες και ψηλές μπότες και ολοκληρώνουν τόσο πρωινά όσο και βραδινά looks. Χαρίζουν κομψότητα στην εμφάνιση, ενδείκνυνται για office looks και μπορείς να διαλέξεις ένα σε φαρδιά γραμμή ή σε κάποιο που δένει στη μέση. 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου