Skip to main content

FASHION RADAR

Η Taylor Swift ανέδειξε μόλις την it τσάντα που θα θες να αγοράσεις asap

Αυτή η γαλλική μάρκα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών πολλών γυναικών



Οι περισσότεροι θαυμαστές της Taylor Swift θα συμφωνούσαν ότι δεν είναι Fashion GirlTM. Μην με παρεξηγείτε: Η 34χρονη ποπ σταρ έχει φανταστικό στιλ και μια ντουλάπα που θα ήσουν τυχερή να κάνεις επιδρομή – απλώς είναι πιο πιθανό να την δεις να φοράει γνωστές, προσβάσιμες επωνυμίες όπως η Madewell και ο Ralph Lauren παρά high-fashion It-girl επιλογές όπως το Loewe.

Όπως και η στενή της φίλη Μπλέικ Λάιβλι, η Σουίφτ αναδύει τα vibes μιας διασημότητας που ντύνεται μόνη της για μια βραδινή έξοδο αντί να βασίζεται σε έναν στυλίστα από το κόκκινο χαλί. Προσωπικά, αυτό με κάνει πιο διατεθειμένη να αγοράσω ένα κομμάτι που την έχω δει να φοράει, γιατί ξέρω ότι το λατρεύει πραγματικά (και ότι μπορεί πραγματικά να εμπίπτει στο εύρος τιμών μου).

Για αυτόν τον λόγο, εξεπλάγην και ενθουσιάστηκα βλέποντας την Taylor Swift να κρατά την προσωπική μου τσάντα ονείρων σε ένα πρόσφατο ραντεβού στο Nobu με τον Travis Kelce. Ντυμένη με μια απαλή ανοιξιάτικη παλέτα για να ταιριάζει με την εποχή της Tortured Poets, η Swift ολοκλήρωσε την πλισέ χακί μίνι φούστα της, το απλό πουλόβερ και τα loafers Reformation με την τσάντα Diane Messenger της γαλλικής πολυτελούς μάρκας Joseph Duclos.Η Joseph Duclos, που κυκλοφόρησε ξανά το 2021, είναι μια γαλλική μάρκα πολυτελείας του 18ου αιώνα που απλά δεν συζητιέται αρκετά σε αυτήν τη χρυσή εποχή των σχεδιαστών It bags. Αν και δεν κατέχω κανένα από αυτά τα κομμάτια, είχα την τύχη να ρίξω μια ματιά στη συλλογή Diane κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης προεπισκόπησης τύπου και εντυπωσιάστηκα από τη δεξιοτεχνία και τις κρυμμένες ιστορικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, το κάτω μέρος κάθε τσάντας είναι καλουπωμένο με μια μεταλλική πλάκα χαραγμένη με ένα απόσπασμα από το αρχικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιστολών του 1754 που υπογράφεται από τον βασιλιά Λουδοβίκο XV στις Βερσαλλίες.

Υπάρχει μια μοναδικότητα σε αυτά τα επενδυτικά κομμάτια που θα προτιμούσα σε σχέση με άλλα σημερινά αγαπημένα σχεδιαστών, όπως η υφαντή τσάντα Bottega Andiamo ή η δερμάτινη τσάντα ώμου Arqué της Prada (αν και και οι δύο αυτές τσάντες είναι υπέροχες).

Από όλες τις τσάντες Joseph Duclos, η συλλογή Diane είναι η αγαπημένη μου, καθώς κάθε κομμάτι διαθέτει ένα μοναδικό κούμπωμα σε σχήμα βέλους, εμπνευσμένο από τη συνονόματή της: Diana, τη θεά του κυνηγιού. «Ακριβώς όπως αυτή, γιορτάζει τη θηλυκότητα που είναι ταυτόχρονα ισχυρή και φυσική», αναφέρει η ιστοσελίδα της μάρκας. Μπορείτε να σκεφτείτε μια πιο τέλεια τσάντα για τη γυναίκα που έγραψε το "The Archer";

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department