Skip to main content

STREET STYLE

Αυτό είναι το must have κομμάτι για κορίτσια με καμπύλες σύμφωνα με την Ashley Graham

Ταιριάζει με όλα



Η Ashley Graham είναι ένα από τα διασημότερα και πιο «εμπορικά» plus size μοντέλα στον κόσμο. Συχνά, η ίδια εκμεταλλεύεται τη δύναμη των social media για να δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα δικά της μυστικά για την ομορφιά αλλά και τη μόδα.

Σε μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες δημοσίευσε, η Ashley ποζάρει στην κάμερα φορώντας ένα item που αγαπάει πολύ και το οποίο προτιμάει στις εμφανίσεις της γιατί θεωρεί ότι είναι κατάλληλο για γυναίκες με καμπύλες, καθώς τις καλύπτει και ταυτόχρονα τις αναδεικνύει με θηλυκό τρόπο, ενώ παράλληλα προσφέρει πόντους κομψότητας.

Ποιο είναι το item αυτό; Το σακάκι! Η Ashley Graham φοράει πολύ συχνά μαύρο σακάκι, το οποίο το συνδυάζει ακόμα και με ανατρεπτικούς τρόπους, όπως φορώντας από μέσα απλά το lingerie της.

https://www.instagram.com/p/CnQDwk2Oq3x/

Μάλιστα, η ίδια έκανε ένα βίντεο σε συνεργασία με αμερικάνικη Vogue και δήλωσε πως το μαύρο μας blazer είναι για  εκείνη ένα είδος power suit.

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @ashleygraham

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας