Skip to main content

STREET STYLE

Φάκελος Satin Skirt : Look of the day με το πιο hot item της σεζόν.

Το σατέν είναι το ύφασμα που λατρεύουμε λίγο πολύ όλες!



Χαϊδεύει απαλά το δέρμα και γλιστράει νωχελικά αγκαλιάζοντας κάθε γυναικεία σιλουέτα. Η σατέν φούστα είναι το κομμάτι αυτό που θα μας απασχολήσει όσο κανένα τον φετινό χειμώνα. Και θα μας απασχολήσει με την καλή έννοια καθώς δεν νοείται να μην υπάρχει στην ντουλάπα μας. 

Nights and days in white satin!

Η σατέν φούστα μπαίνει δυναμικά στη ζωή και την γκαρνταρόμπα μας και συνοδεύει κομψά τις μέρες στο γραφείο, επαγγελματικά ραντεβού, τις απογευματινές εξόδους, τις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις αλλά και μια καθημερινή βόλτα για shopping, ένα κυριακάτικο brunch ή μια παράσταση στο θέατρο. Διαλέγουμε τη φούστα μας μονόχρωμη σε βασικές αποχρώσεις του λευκού, του πάγου, του καμηλό ή του μπεζ και φυσικά του μαύρου! Αποφεύγουμε τα έντονα prints για να μπορέσει να γίνει το fashion πολυεργαλείο που χρειαζόμαστε στη ντουλάπα μας.

Look of the day today, μια off white λευκή φούστα σε ελαφρώς εβαζέ γραμμή, που ανοίγει ελάχιστα στα γόνατα και με το μήκος της να φτάνει περίπου μερικούς πόντους πιο κάτω. Τη σετάρουμε με ένα πουλόβερ από φίνο υλικό που δε δημιουργεί έντονο όγκο στο πάνω μέρος στην ίδια απόχρωση ειτε σε κοντινή. Καλό θα ήταν να έχει τελείωμα εκεί που ξεκινάει η φούστα διαφορετικά να το κρύψουμε διακριτικά από μέσα! 

Γενικά φέτος η μόδα αγαπά τη μονοχρωμία! Συνδυάζουμε το outfit με μπεζ λουστρίνι γόβες με μεσαίο τακούνι τετράγωνο και στρογγυλεμένη μύτη και μια τσάντα χειρός μεσαίου μεγέθους στους ίδιους χρωματισμούς. 

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με χρυσά αξεσουάρ που αγαπούν τους ψυχρούς αυτούς τόνους και μεγάλα λευκά γυαλιά ηλίου.

Για τις πρώτες ψυχρές του Νοεμβρίου έπλεξε μια ασορτί καμπαρντίνα, παραμένοντας πιστή στην παλέτα του άσπρου και δώσε φως στη μέρα σου και στις ζωές των άλλων. 

Η σατέν φούστα είναι το κομμάτι κλειδί για το φετινό χειμώνα και την άνοιξη που έρχεται. Παίξε άφοβα συνδυάζοντας την με T-shirts, πουλόβερ, πουκάμισα, φούτερ, lingerie, κορμάκια, basic μπλούζες με τολμηρό σχεδιασμό, δερμάτινα μπουφάν, κομψά blazer, μποτάκια, sneakers και φυσικά καλοραμμένα παλτό.

Αν αγαπάς τα πολυτελή υλικά που χαρίζουν έξτρα πόντους στις εμφανίσεις σου τώρα είναι η στιγμή σου!!

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές