Skip to main content

STREET STYLE

Loafer με κάλτσες; H Lily-Rose Depp απαντά ναι!

Τα loafers ταιριάζουν και στα βήματα της άνοιξης.



Η Lily-Rose Depp αποφάσισε να βάλει λίγη άνοιξη στα βήματά της. Η ηθοποιός βγήκε με τα αγαπημένα παπούτσια του φθινοπώρου, τα loafers, αλλά επέλεξε με σύνεση ένα ζεστό ανοιχτό καφέ –σχεδόν μουσταρδί– για να τα κάνει κατάλληλα για τον Μάρτιο.

Αγκαλιάζοντας το στυλ της δεκαετίας του '90, η σταρ του Idol συνδύασε ένα απλό λευκό μπλουζάκι με μια μίνι φούστα σε στυλ cargo σε πράσινη απόχρωση ελιάς, τραβώντας τα μαλλιά της πίσω με ένα scrunchie και, φυσικά, με αξεσουάρ τα μαύρα γυαλιά ηλίου. Κουβαλούσε το στυλάτο It-bag, μια τσάντα μπαγκέτας με λουράκια στους ώμους και ένα αναψυκτικό καθώς έβγαινε για να ψωνίσει στο –πού αλλού–στο West Hollywood Erewhon. Κι είμαστε σίγουροι ότι θα σκότωνε για αυτή την τέλεια σγουρή αλογοουρά της στο γυμνάσιο.

Το πιο statement κομμάτι του συνόλου της όμως είναι οι κάλτσες. Το ζήτημα του αν ή όχι, και πώς, να φοράτε κάλτσες με loafers είναι το θέμα τουλάχιστον δύο νημάτων του Reddit, αν και φαίνεται να είναι ένα πιο βαρύ θέμα για τους άνδρες παρά για τις γυναίκες. Η άποψή μας, προφανώς, είναι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Η Lily-Rose Depp είναι μεγάλη θαυμάστρια, για να το πούμε ευθέως, των παπουτσιών της «γιαγιάς» – και πάντα τα φοράει με τρόπο που τα αναδεικνύει! Τα αγαπημένα της παπούτσια μπαλέτου με μπλοκ τακούνι, που επίσης επικυρώθηκαν από τη Hailey Bieber, μπορούν να φορεθούν με ή χωρίς κάλτσες. Ενώ ήταν έξω με το 070 Shake, φόρεσε ένα σανδάλι με θηλιά στα δάχτυλα, ένα στυλ που σπάνια εντοπίζεται έξω από τις παραθαλάσσιες κοινότητες εξοχικών σπιτιών. Και δεν είναι η μόνη που αγκαλιάζει την άνεση της παλιάς σχολής αντί για φανταχτερά στιλ ενώ είναι εκτός υπηρεσίας. Στην απέναντι πλευρά της χώρας, η Τζένιφερ Λόρενς μόλις βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας τσόκαρα με σόλα από φελλό με, ναι, κάλτσες. Οπότε είναι επίσημο: Μέχρι να ζεσταθεί ο αέρας, επιλέγουμε κάλτσες. Κάτι που ειλικρινά είναι υπέροχο γιατί δεν έχουμε πολύ διάθεση για φουσκάλες αυτή τη στιγμή! Και κάνουν το πεντικιούρ μας να διαρκεί πολύ περισσότερο.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου