Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ακύρωναν εμφανίσεις μου σε εκπομπές επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου»

Τον... σταμάτησε η τηλεόραση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον λόγο που πιστεύει ότι τον... σταμάτησε η τηλεόραση αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

«Η τηλεόραση με σταμάτησε. Η εποχή ήθελε να είμαι άνθρωπος των media, με τις τρέλες μου, τα σκάνδαλά μου… Εγώ ανέκαθεν διαχώριζα την επαγγελματική από την προσωπική μου ζωή. Κι αυτό ήταν και είναι -σήμερα περισσότερο από ποτέ- “πρόβλημα”».

«Μου έχει συμβεί να ακυρώνουν την εμφάνισή μου σε εκπομπές όταν μάθαιναν ότι δεν θα βγάλω στη φόρα τα ιδιωτικά μου δεδομένα. Αλλά έχω φύγει κι από εκπομπές επειδή ήθελαν να μιλήσω γι’ αυτά. Αρνούμαι να το κάνω. Εγώ το βλέπω ως τρόπο προβολής που ποτέ δεν θέλησα. Δεν αδικήθηκα ως καλλιτέχνης ώστε να προσπαθήσω να ανέβω έτσι.

Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι και μέσα από τις ταινίες και τις άλλες δουλειές μου. Δεν χρειάζεται να πω τι γίνεται στο σπίτι μου ή στη ζωή μου και να ικανοποιήσω την περιέργεια του κόσμου για να με πλησιάσει. Ντρέπομαι και μόνο που βλέπω να το κάνουν άλλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα