Skip to main content

CELEBS

Christina Aguilera: Mία φωτογραφία πιο προκλητική από τις άλλες!

Η διάσημη τραγουδίστρια αναστατώνει το instagram. 



 

Στην αρχή της καριέρας της, είχε πραγματικά εκτός από ξεχωριστή φωνή και ένα ιδιαίτερο sex appeal, που την κατέτασσε στις πιο επιθυμητές γυναίκες. Το καυτό της ντύσιμο μάλιστα, έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης.

Η 34χρονη πλέον τραγουδίστρια παντρεύτηκε και έχει γίνει δύο φορές μανούλα, με το σώμα της να αλλάζει εντυπωσιακά και στις δύο εγκυμοσύνες. Ωστόσο κατάφερε να απαλλαχθεί από τα περιττά κιλά με συνέπεια να προβάλλει γεμάτη αυτοπεποίθηση φωτογραφίες όπως αυτή.

Ο λόγος για την Christina Aguilera, η οποία ανέβασε την πρώτη τόσο καυτή φωτογραφία της στα social media. Συγκεκριμένα έγραψε «Απλά για να με γνωρίσετε, είναι όλα αληθινά όλο αυτό τον καιρό. Ένιωσα πως πρέπει να μοιραστώ κάτι προσωπικό μαζί σας….Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Καληνύχτα».

Αρκετά προκλητική, όπως δεν μας έχει συνηθίσει η γνωστή τραγουδίστρια, προκαλώντας έναν μικρό χαμό στο Instagram. Τα likes έχουν ξεπεράσει τις 62.000, με όλους να περιμένουν από την coach του «The Voice», να συνεχίσει με αντίστοιχα posts στο λογαριασμό της!

aguilera.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department