Skip to main content

CELEBS

Αποστολία Ζώη: «Για μένα το παιδί είναι το φυσικό επακόλουθο, εφόσον βρεις τον πρίγκιπα»

Δεν αφήνεται εύκολα στον έρωτα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο ερχομός του... πρίγκιπα στη ζωή της θα κάνει την Αποστολία Ζώη να σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός παιδιού, όπως ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια, η οποία παράλληλα τόνισε ότι αν και είναι ρομαντική, δεν αφήνεται εύκολα στον έρωτα.

«Δεν αφήνομαι εύκολα στον έρωτα, γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ είμαι πιο ρομαντική ψυχή. Επίσης, είμαι πολύ τελειομανής, ακόμα και στα προσωπικά μου. Από την άλλη, όμως, αναρωτιέμαι αν σήμερα μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς το σύντροφό σου. Έχω βαρεθεί να ακούω ζευγάρια να παντρεύονται και μετά από λίγο να παίρνουν διαζύγιο. Προσωπικά θέλω να κάνω ένα γάμο με διάρκεια, πιστεύω στο “για πάντα μαζί”. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου, που είναι παλαιών αρχών, κι αυτές τις εικόνες έχω από το περιβάλλον μου, οπότε δεν μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι άλλο. Είμαι παιδί της επαρχίας. Αν δεν βρω ένα σύντροφο, επίσης παιδί της επαρχίας, δεν νομίζω να προχωρήσω. Είμαι κορίτσι που θέλω να ζήσω το παραμύθι. Περιμένω τον πρίγκιπα» εξομολογήθηκε στο περιοδικό People.

Όσο για την απόκτηση παιδιού, η Αποστολία Ζώη ξεκαθάρισε: «Για μένα το παιδί είναι το φυσικό επακόλουθο, εφόσον βρεις τον πρίγκιπα. Είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν παιδί χωρίς γάμο και το μεγαλώνουν μόνες τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω, δεν μου έχει βγει. Επίσης, όταν αποφασίσω να γίνω μητέρα, θέλω να είμαι αφοσιωμένη στο παιδί μου, αλλά προς το παρόν θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department