Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν λογαριάζει τα χρήματα!

Ποια είναι αυτά;



 

Η Halle Berry, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο θεαματικές γυναίκες της showbiz και όσα χρόνια και αν περάσουν, θα παραμένει ανάμεσα στις πιο ποθητές stars. Εκτός του θεαματικού της χαμόγελου και του ιδιαίτερου στυλ της, η ηθοποιός καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα της εντυπωσιακά.

Ένα από τα μεγάλα «ατού» της λοιπόν, είναι το μπούστο της, το οποίο επιθυμεί να παραμένει στα… ύψη! Για το λόγο αυτό κάνει ότι μπορεί και επενδύει αρκετά χρήματα. Δεν μιλάμε για πλαστικές επεμβάσεις και ανορθώσεις στήθους. Αντίθετα, μιλάμε για ειδικές θεραπείες για τη φροντίδα του στήθους της, οι οποίες κοστίζουν κάθε χρόνο σχεδόν 120 χιλιάδες δολάρια!

Όπως διαβάζουμε από ρεπορτάζ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ξοδεύει μία μικρή περιουσία σε εναλλακτικές θεραπείες με λέιζερ, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί και ειδικές κρέμες για το λαιμό και το σημείο του μπούστου. Τα αποτελέσματα όπως δείνχουν οι εμφανίσεις της, είναι το δίχως άλλο εντυπωσιακά!

Η Halle Berry, έχει δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις: «Είναι πιεστικό. Όταν βλέπεις τους πάντες γύρο σου να το κάνουν, υπάρχουν στιγμές που σκέφτεσαι “Χρειάζεται να κάνω το ίδιο, για να μείνω ζωντανή στη βιομηχανία;”. Δεν θα πω ψέματα, όλα αυτά περνάνε από το μυαλό μου, γιατί κάποιος άντα είναι εκεί να μου το προτείνει».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department