Skip to main content

CELEBS

Tι εννοεί η Κim Kardashian;

Ένα tweet για τον πάπα έγινε μέσα σε λίγη ώρα αντικείμενο συζήτησης...



"The pope is dope" έγραψε η Καρντάσιαν, το οποίο θα μεταφράζαμε με την αργκό που του αρμόζει ως "ο πάπας είναι ντόπα".Μία αργεντίνικη ιστοσελίδα ωστόσο χάθηκε στη μετάφραση, αποδίδοντας διαφορετικό νόημα στη φράση της δημοφιλούς τηλεπερσόνας. Μετέφρασε το tweet σε "ο πάπας είναι ναρκωτικό", κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας εθνικιστικός παροξυσμός και να κατηγορηθεί η Καρντάσιαν ως αντι-παπική.  

Είναι πιθανό ότι το μήνυμα της Καρντάσιαν αναρτήθηκε λόγω του hashtag #popeisdope που ήταν τρεντ στο Twitter καθ' όλη την επίσκεψή του ποντίφικα, όπως και το #catholicswag και το #rockstarpope.  

Ή ίσως το επέλεξε, επειδή απλά έτυχε να κάνει ομοιοκαταληξία. Οι περισσότεροι θα ερμήνευαν το τιτίβισμα ως επιδοκιμασία, αλλά φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος στο Primicias Ya ήταν εξοικειωμένος με την άλλη έννοια της ντόπας. Τις "ναρκωτικές ουσίες".

Μετά από μια σύντομη ανακεφαλαίωση μερικών φιλανθρωπικών και επαναστατικών πράξεων του πάπα ο οποίος έχει αργεντίνικη υπηκοότητα, ο συντάκτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι στη ζωή «δεν είναι όλα ρόδινα» και λέει πως ο Φραγκίσκος έχει «βρει έναν εχθρό» στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department