Skip to main content

CELEBS

Στέλιος Μάινας: «Ο έρωτας είναι ένα μυστήριο άλυτο και σκοτεινό»

Θεωρεί εαυτόν τυχερό που συμμετέχει στην παράσταση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξη του στο 7 Μέρες TV αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία συμμετέχει, ενώ μίλησε και για τον έρωτα, τον οποίο χαρακτήρισε «ένα μυστήριο άλυτο και σκοτεινό».

 «Ο κόσμος αγαπάει τις παραστάσεις που δεν τον σνομπάρουν και που τον σέβονται. Επιπλέον, στην παράσταση μας συναντώνται διαφορετικές γενιές του θεάτρου, και κυρίως δύο εμβληματικές μορφές του χώρου μας. Ο κ. Φερτής και ο κ. Βόγλης. Και επιπλέον ένας αξιοζήλευτος θίασος, Μαλικένζου, Βάμβακα, Ψάλτη, Καλτσίκη, Χαραλάμπους. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο που συνεργάζομαι μαζί τους. Επιβλέποντες, υπάρχει μια καλή χημεία που μας ενώνει, και 'που έχει φροντίσει η σκηνοθεσία της Μελεμέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Για το γεγονός ότι στην παράσταση είναι ανάμεσα σε δύο γυναίκες, που τη μία πολιορκεί και η άλλη τον πολιορκεί επισήμανε: «Ο έρωτας είναι ένα μυστήριο άλυτο και σκοτεινό. Αυτή είναι και η μαγεία του. Επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ο Τσεχοφ, με ανατρεπτική διάθεση μπλέκει ένα γαϊτανάκι που καταλήγει σε αλλεπάλληλες ερωτικές ματαιώσεις. Με πολύ χιούμορ. Βασικό συστατικό του έρωτα αλλά και του συγγραφέα. Ένας, επιπλέον, λόγος που αγαπάμε τα έργα του. Σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια.»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department