Skip to main content

CELEBS

Λαμπρόγιαννη-Κυριακίδης: «Επιτυχία της Μουρμούρας είναι η ευελιξία της»

Θα τους λείψουν οι Βλάχος και Τριαναφυλλίδη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρογιάννη, που πρωταγωνιστούν στο "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" σε συνέντευξή τους μίλησαν για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα όταν κλήθηκαν να απαντήσουν αν η επικείμενη αποχώρηση του νεαρού ζευγαριού, του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδη, καθώς και η αντικατάστασή τους θα επηρεάσουν την ισορροπία της σειράς τόνισαν:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν νομίζω. Άλλωστε αυτό είναι και μία από τις επιτυχίες της "Μουρμούρας" η ευελιξία τού να δέχεται να τα ενσωματώνει με επιτυχία στις ιστορίες της. Θα έλεγα λοιπόν πως όχι μόνο δεν θα επηρεάσει τις ισορροπίες, αλλά πιθανόν να της δώσει και μια εντελώς καινούρια πνοή» τόνισε στο Τηλέραμα.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ξέρω... Το μόνο που ξέρω είναι πως τα παιδιά θα μας λείψουν, γιατί συναντιόμαστε σχεδόν καθημερινά και νιώθουμε σαν οικογένεια. Όσο για το ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, μάλλον θα το αποφασίσει το κάστινγκ.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department