Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Λουδάρος: «Είμαι ερωτευμένος…»

Λατρεύει την κωμωδία


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αντώνης Λουδάρος μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την κωμωδία καθώς και για τον... μεγάλο του έρωτα που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή του.

«Η κωμωδία είναι αγαπημένο μου είδος, έχω ασχοληθεί αρκετά μαζί της, για να μην πω "αποκλειστικά". Όχι ότι δεν θα ήθελα να δοκιμαστώ και σε άλλα θεατρικά ήδη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει να κάνει μόνο με το δικό μου "θέλω" αλλά και με τις προτάσεις που δέχομαι. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω να παίξω και τραγωδία ή αστικό δράμα, αλλά... περιμένω να μου γίνει μια τέτοια πρόταση. Άλλωστε στην κωμωδία προσπαθώ να βρω τη ρωγμή του ρόλου και να ακουμπήσω λίγο και στο δράμα» τόνισε αρχικά στο TV Έθνος.

Παράλληλα με τις δοκιμές στο «Για όνομα...» έχει μπροστά του κι άλλη μία πρόκληση: σκηνοθετεί τη μουσική παιδική παράσταση «Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Μάρως Θεοδωράκη και παρουσιάζεται στο θέατρο «Αθηνά».

«Μ’ αυτό είμαι ερωτευμένος. Δεν έχω ξανασκηνοθετήσει παιδική παράσταση. Φτιάξαμε κάτι εξωστρεφές, χαρούμενο, ουσιαστικό, διαδραστικό, με φαντασία. Στις πρόβες ήταν σαν να έβρισκα τον Αντώνη στις πρώτες του μνήμες που παίζει με τα χώματα. Ακούμπησα σε αυτή την ηλικία» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων