Skip to main content

CELEBS

Γιατί ο Leonardo DiCaprio και ο Christian Bale δεν δέχθηκαν να υποδυθούν τον Steve Jobs;

Μάθαμε που οφείλεται το «όχι» στον Danny Boyle...



 

Η χήρα του Steve Jobs, Laurene Jobs ήταν αυτή που επικοινώνησε με το Leonardo DiCaprio και τον Christian Bale και τους ικέτευσε να μην ενσαρκώσουν το σύζυγό της στη σχετική βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Danny Boyle, υποστηρίζει το Hollywood Reporter.  

«Από την αρχή, η Laurene Jobs προσπαθεί να σκοτώσει αυτήν την ταινία. Πήρε τον DiCaprio και του είπε: Μην το κάνεις. Πήρε και τον Bale και του είπε: Μην το κάνεις» σχολιάζει άνθρωπος-κλειδί στην παραγωγή, σύμφωνα με το δημοσίευμα που μεταδίδει και ο Guardian «Ήθελε πάρα πολύ να μην γίνει η ταινία. Αλλά εμείς είπαμε πως θα το προχωρήσουμε. Νομίζω πως όντως μίλησε με τους ηθοποιούς» αναφέρει άλλη πηγή, που εργάζεται στη Sony Pictures.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, από τη σκηνή του Vanity Fair New Establishment Summit, έβγαλε χθες ένα μικρό λόγο για τις αναμνήσεις που έχει από τον Steve Jobs και το πως ο θάνατός του τον επηρέασε, ενώ σχετικά με την επερχόμενη ταινία σχολίασε πως διατηρεί τις επιφυλάξεις του. «Υπάρχουν γιοι και κόρες και χήρες και πολύ κοντινοί φίλοι που έχουν αναστατωθεί τελείως και έχουν συγχυστεί επίσης» φέρεται να ανέφερε ο Ive, σύμφωνα με το Verge. «Εμείς θυμόμαστε και γιορτάζουμε τη ζωή του Steve Jobs αλλά την ίδια στιγμή βγαίνει αυτή η ταινία κι εγώ δεν αναγνωρίζω καν αυτόν τον άνθρωπο» είπε ο ίδιος. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department