Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αντίδραση για την προκλητική φωτογραφία της κόρης της στο Instagram

Η ηλικία και το συγχωροχάρτι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για τη σέξι φωτογραφία της κόρης της Δανάη Μπάρκα, στην οποία πόζαρε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, φορώντας μόνο ένα κορμάκι, αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μίλησε η Βίκυ Σταυροπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Γυμνή δεν ήταν, φόραγε το μαγιό της. Το παθαίνουν τα παιδιά αυτά, σ’ αυτές τις ηλικίες και πιστεύω ότι θα το διαπιστώσει κι αυτή αυτό γρήγορα ότι αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται με τέτοια ευκολία... αλλά όταν ο πρωταγωνιστής είναι ένα κοριτσάκι 22 χρονών ζει με τα facebook και τα instagram πρέπει να του δίνουμε ένα συγχωροχάρτι... Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πιάσει και να γράψει το μακρύ και το κοντό του... Χρειάζεται μία τεράστια προστασία... Πιστεύω ότι και η Δανάη θα το αντιληφθεί αυτό και θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης, την αθωότητα που φέρει ενδεχομένως η ηλικία αυτή. Στην πορεία θα καταλάβει ότι πρέπει να προφυλαχθεί και να θωρακιστεί!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, φανερά στεναχωρημένη.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα