Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Βλοντάκης: «Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την παρουσιάση»

Του αρέσει να πειραματίζεται


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για το ντεμπούτο του στην τηλεόραση ως παρουσιαστής μίλησε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος τόνισε ότι επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε αυτόν τον τομέα.

«Το μόνο σίγουρο, όπως έχω πει και παλιότερα, είναι ότι με μένα κανείς δεν βαριέται εύκολα! Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε καινούργια πράγματα, μου αρέσει το άγνωστο. Γενικά, μου αρέσει να πειραματίζομαι και να κάνω πράγματα που δεν με προσβάλλουν και, φυσικά, με τα οποία δεν προσβάλλω κι εγώ κανέναν. Με το φετινό έχω κάνει τρία διαφορετικά πράγματα. Το κομμάτι της παρουσίασης δεν το ξέρω, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο και θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και σε αυτό» εξήγησε στο 7μέρεςtv και συνέχισε:

«Μια διαφορετική ματιά σε κάποια πράγματα, ίσως λίγο πιο σοβαρή, ίσως λίγο συντηρητική, ίσως λίγο πιο παλιών αρχών... Δεν έχω ένα καλούπι. Έχω άποψη για τα πάντα, δεν ντρέπομαι να την εκφράζω και θα ήθελα να δω κι εγώ στην πορεία ποιος θα είναι ο ρόλος μου. Θεωρώ ένας άνθρωπος δεν προορίζεται να κάνει ένα μόνο πράγμα· ότι έχει πολλά ταλέντα, αρκεί να τα αναπτύξει, θέλω να πιστεύω ότι το τηλεοπτικό κοινό θα δει ένα χαρακτήρα λίγο διαφορετικό από αυτούς που έχει συνηθίσει να βλέπει εδώ και χρόνια στην τηλεόραση. Το αν θα είναι έτσι, θα το δούμε στην πρεμιέρα. Όταν κάτι δεν πάει καλά, φαίνεται κα: όταν πάει καλά, επίσης φαίνεται. Εγώ εύχομαι να φανεί από την αρχή το καλό δέσιμο στην ομάδα»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department