Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έκανε ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του on air

Έσταξε μέλι το στόμα του


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος την Παρασκευή και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και την αγαπημένη του, που σύντομα θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

«Η Μαριέττα είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει, που με ανέχεται, που με αγαπάει. Είναι πραγματικός άνθρωπος, που θα σου πει τα πράγματα όπως έχουν. Πολλές φορές δεν με νοιάζει που τα ακούω, αλλά μου τα λέει όπως έχουν. Στα περισσότερα από όσα μου λέει έχει δίκιο. Είναι δυναμική, παλεύει καθημερινά, δεν το βάζει κάτω και με ανέχεται γιατί και εγώ έχω τις παραξενιές μου. Είναι ωραίο όταν σε ανέχεται κάποιος, προσπαθεί να σε διορθώσει και το δέχεσαι», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τόνισε: «Εγώ τη θεωρώ αρκετά σκληροτράχηλη και δυναμική. Όταν έδειξε ότι με αγαπούσα, κατάλαβα ότι είναι πραγματικότητα γιατί το ένιωσα. Όχι αμέσως γιατί περάσαμε από πολλές δυσκολίες».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department