Skip to main content

CELEBS

Είναι η Jennifer Aniston η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο;

Eνδέχεται!



 

H Jennifer Aniston είδε την καριέρα της απογειώνεται μέσα σε μία μέρα, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "Friends", και να μένει σταθερά στην κορυφή μέχρι σήμερα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την προσωπική της ζωή. 

Τα πράγματα όμως εδώ και καιρό έχουν αλλάξει εντελώς με τη διάσημη ηθοποιός να ζει τον μεγάλο έρωτα μαζί με την αγαπημένο της Justin Theroux. To ζευγάρι όπως όλοι ξέρουμε παντρεύτηκε πρόσφατα και τώρα ο διάσημος ηθοποιός εξηγεί ποιο είναι το μυστικό του για να κάνει την γυναίκα της ζωής του να αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένη. 

Μπορεί μέχρι πρόσφατα να θεωρείτο μία αρκετά ταλαιπωρημένη star, στα προσωπικά της φυσικά γιατί αν είσαι star είναι κομματάκι δύσκολο να είσαι και ταλαιπωρημένος, μιας και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο διαλύθηκε ο γάμος της με το Brad Pitt, αλλά φαίνεται ότι τελευταία η τύχη είναι με το μέρος της.

«Λέω στην Jennifer κάθε μέρα πόσο όμορφη είναι, είναι εξάλλου η αλήθεια», δηλώνει και κάνει τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη να λιώσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Theroux εκφράζει δημόσια το θαυμασμό του για τη σύζυγό του, και καλά κάνει αν μας ρωτάτε. Μάλιστα, όσοι τους έχουν δει μαζί μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα