Skip to main content

CELEBS

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας που ΔΕΝ παίζει να ισχύει...

Και αφορά την Jeniffer Aniston!



 

Το ότι κάποιος ή κάποια είναι παντρεμένος δεν σημαίνει ότι θα πάψει να κοιτάει - και κατ' επέκταση να θαυμάζει - το ωραίο... Μέχρι εδώ όλα καλά και λογικά. 

Αλλά από αυτό μέχρι να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι η Jennifer Aniston έχει χάσει ήδη τα μυαλά της για άλλον άνδρα υπάρχει μεγάλη απόσταση. Ας πούμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Η σύζυγος της Jen, ο αγαπημένος ηθοποιός Justin Theroux ετοιμάζεται να μπει στο χώρο της μόδας μαζί με τον David Beckham. Σε κάποιο, λοιπόν, ραντεβού των δύο αντρών παρούσα ήταν και η Jennifer Aniston, η οποία τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. 

Σύμφωνα με το The National Enquirer , η συμπεριφορά της ηθοποιού έχει φέρει στα όριά του τον Justin, αφού πιστεύει ότι κάνει σαν έφηβη κοπέλα που μόλις γνώρισε τον έρωτα της ζωής της. Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει ότι από εκείνη την στιγμή το ζευγάρι τσακώνεται διαρκώς.

Εμείς πάλι έχουμε μια άλλη απορία: Συγγνώμη, πρώτη φορά τον έβλεπε τον David Beckham η Jennifer; Πάντως όπως την ακούμε την ιστορία μας φαίνεται να έχει πολλά κενά.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department