Skip to main content

CELEBS

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Αγγελικής Νικολούλη

Μίλησε για τις υποθέσεις που τη συγκλόνισαν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Για την επιτυχημένη εκπομπή της «Φως στο τούνελ», που κλείνει φέτος 20 χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία στη συνείδηση του τηλεθεατή έχει περάσει ώς μια δυναμική δημοσιογράφος-ερευνήτρια εξαφανίσεων και εγκλημάτων με πολλές εξιχνιάσεις στο ενεργητικό της.

«Μια εξαφάνιση είναι ένα μυστήριο. Ενας γρίφος που πρέπει να λυθεί. Μια απάντηση -όποια κι αν είναι αυτή- που πρέπει να δοθεί στην οικογένεια του αγνοούμενου. Με την εμπειρία των χρόνων καταλαβαίνω πού θα με οδηγήσει η έρευνα. Κάποιες υποθέσεις μιλάνε από μόνες τους. Δείχνουν αν κρύβουν δολοφονία. Αυτονόητο είναι ότι αυτές οι ιστορίες είναι πρώτες στις επιλογές μας για την έρευνα» ανέφερε αρχικά στο Πρώτο Θέμα.

Εν συνεχεία μάλιστα αναφέρθηκε και στις υποθέσεις που τη συγκλόνισαν, τονίζοντας: «Δεν είναι μία, αλλά πολλές υποθέσεις. Ποια να πρωτοθυμηθώ; Την υπόθεση Νικολαΐδη - Καλαθάκη ή αυτή της Χαριτοπούλου; Του μικρού Αλεξ, της Κούσογλου, του Μάριου Παπαγεωργίου, του Γιακουμάκη; Ιστορίες που φωτίσαμε με επίμονο αγώνα. Πώς να μη δεθείς με τις οικογένειες των θυμάτων; Πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος και μητέρα και μετά ερευνήτρια και παρουσιάστρια».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου