Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κορινθίου: Η νέα της απάντηση στο ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τα κιλά της

Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε θέμα με το σώμα της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Καμία σημασία στα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τα κιλά της, αλλά και στο πρόσφατα σχόλιο της fashion blogger Χρυσάνθης Κιτσινέλη για τα πόδια της δεν δίνει η Μαρία Κορινθίου, όπως ξεκαθάρισε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».

«Καθόλου δεν με απασχόλησε. Το άτομο που έκανε το σχόλιο δεν ξέρει από τηλεόραση. Ενδεχομένως να μην έχει την εμπειρία που απαιτεί ο χειρισμός του λόγου και η χρήση κάποιων λέξεων. Όχι επειδή είναι τηλεόραση, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να τις χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως με αυτό τον τρόπο.

Δεν με έθιξε ως Μαρία. Θίγομαι όμως ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα όταν ακούω ανθρώπους να κρίνουν και να κατακρίνουν το πώς ντύνονται οι άλλοι, τι φορούν, τι τρώνε, εάν κάνουν σωστές επιλογές ζωής, τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή κ.ά. Για κάποιο λόγο, όλα αυτά με εξοργίζουν.

Με ενοχλεί να κοιτάς τον άλλο και να σχολιάζεις ακόμα και το διαφορετικό χρώμα στο δέρμα του. Το σχόλιο της συγκεκριμένης δεν με πείραξε καθόλου. Έχω ακούσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια που πραγματικά πλέον μου φαίνονται τόσο μικρά και ανούσια ακόμα και για να ασχοληθώ», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν είχε ποτέ θέμα με το σώμα της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Φυσικά και δεν είχα. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο και ούτε εγώ να γίνω σαν τη Gisele. Δεν είναι αυτός ο σωματότυπός μου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά. Το ότι δεν μοιάζουμε μεταξύ μας, ότι είμαστε διαφορετικές. Πρέπει όμως να νιώθουμε καλά και να σεβόμαστε το σώμα μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Έχω γνώση του σώματός μου και μου αρέσει. Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημά μου. Γιατί να έχουμε τόση ανασφάλεια. Δεν χρειάζεται».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές