Skip to main content

CELEBS

Ήβη Αδάμου: Θέλει να προχωρήσει η σχέση της με τον Stavento

Δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Ήβη Αδάμου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Stavento.

Με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) γνωρίστηκαν το 2010 με αφορμή την συνεργασία τους στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα». Ωστόσο, όπως αναφέρει και η ίδια, δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. «Δεν ήμασταν από την αρχή μαζί. Σε πρώτο στάδιο συνεργαστήκαμε καθαρά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είχε φτιάξει κάποια κομμάτια για τους δίσκους μου. Όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας εξελίχθηκε σε μεγάλο βάθος χρόνου και κρατάει μέχρι και σήμερα», παραδέχεται ενώ το πρόσωπό της λάμπει όταν μιλάει για εκείνον.

«Τον συμβουλεύομαι σε όλα τα θέματα και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Πάνω απ’ όλα, τον θαυμάζω σαν άνθρωπο. Είναι εξαιρετικά ευφυής. Όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς του μου αρέσουν πάρα πολύ. Πέρα από επαγγελματισμό, διαθέτει και μια αναλλοίωτη παιδικότητα και αυτό μου αρέσει. Ο Μιχάλης είναι ένα σύνολο πραγμάτων για μένα και με στηρίζει πάντα εκεί που πρέπει», επισήμανε.

Σκέφτεται, όμως, κάποια στιγμή να κάνει και το επόμενο βήμα; «Σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να προχωρήσει η σχέση μας με τον Μιχάλη, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department