Skip to main content

CELEBS

Η Courtney Love στηρίζει Justin Bieber!

Tα βραβεία, το μπλουζάκι και το κράξιμο στο Twitter



Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος καλλιτέχνης στον κόσμο με μεγαλύτερους και περισσότερους haters από τον Justin Bieber. Το τι έχει ακούσει αυτό το άτομο κατά καιρούς ξεπερνάει την φαντασία, με πιο πρόσφατο κρούσμα την εμφάνιση του στα φετινά American Music Award,s όπου έκανε το λάθος να πάει φορώντας μία μπλούζα με το logo των Nirvana. 

Ποιος είδε το Twitter μετά από αυτό και δεν το φοβήθηκε. Από το να πάει σπίτι του μέχρι το ότι τρίζουν τα κόκαλα του Cobain του έγραψαν, αυτός όμως βρήκε στο τέλος τον πιο αναπάντεχο σύμμαχο. 

Που δεν είναι άλλος από την ίδια την Courtney Love, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να πεταχτεί σε κάτι τέτοια. Του έγραψε λοιπόν δημοσίως πως έχει την στήριξη της και πως σε αυτήν το μπλουζάκι άρεσε.

Eμείς ωστόσο δεν μπορούμε, μέσα σε όλα, να μην επισημάνουμε και την ειρωνεία του πράγματος, ότι δηλαδή τις συγκεκριμένες μπλούζες με το logo των Nirvana τις έχει φορέσει μέσα στα χρόνια και η κουτσή Μαρία, ο Justin τους πείραξε μετά που στο κάτω - κάτω της γραφής το... τρίπτυχο του rock 'n' roll το κρατάει ψηλά.

justin-bieber-red-carpet-amas-2015-billboard-650.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department