Skip to main content

CELEBS

Ryan Gosling: Kάνει προσπάθειες να σώσει την σχέση του με την Eva Mendes!

Διάβασε πώς...



 

Η σχέση του Ryan Gosling με την Eva Mendes περνάει σοβαρή κρίση. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για χωρισμό ήταν περισσότερα από ποτέ, ενώ οι δύο ηθοποιοί είχαν σταματήσει και τις κοινές εμφανίσεις.

Ο Ryan Gosling όμως αγαπάει την οικογένεια του και δεν θέλει να το βάλει κάτω. Γι αυτό το λόγο προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει ξανά την ευτυχία του στο πλευρό της Eva προτείνοντας της όπως μαθαίνουμε να κάνουν ακόμη ένα παιδί.

Το ζευγάρι απέκτησε πριν από 14 μήνες την κόρη του, Esmeralda, και τώρα ο αγαπημένος μας πρωταγωνιστής επιθυμεί να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η Mendes είναι προς το παρόν αρκετά αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς πιστεύει ότι ένα δεύτερο παιδί δεν είναι σε θέση να τους λύσει τα προβλήματα αλλά και γιατί η ίδια δηλώνει πως δεν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. 

Τι λες, θα την καταφέρει;

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department