Skip to main content

CELEBS

Tι ετοιμάζει ο Ryan Gosling;

Mία ταινία που θα σε πετάξει στο...διάστημα!



 

Αν είδες την ταινία "Χωρίς Μέτρο"(Whiplash), η οποία χάρισε στον J.K. Simmons βραβείο Όσκαρ, τότε ξέρις πόσο εξαιρετικός σκηνοθέτης Damien Chazelle. Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, είναι πίσω από μια νέα ταινία, που ονομάζεται "First Man" και που είναι βασισμένη στη βιογραφία που έγραψε ο James Hansen, "First Man: A Life of Neil A. Armstrong", που εξιστορεί, φυσικά, τις περιπέτειες του πρώτου ανθρώπου που πάτησε στη Σελήνη. 

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ryan Gosling είναι ο no. 1 υποψήφιος για το ρόλο του Neil Armstrong, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα γι' αυτή την ταινία, καθώς η βιογραφία είναι γεμάτη λεπτομέρειες και γεγονότα που δύσκολα μπορεί κανείς να αναπαραστήσει χωρίς τα σωστά σκηνικά(μιλάμε για αστροναύτες!). Ο Chazelle, μάλιστα διαδέχεται τον Clint Eastwood που αποφάσισε για άγνωστους λόγους να αποχωρήσει από το project και έχει ήδη σκηνοθετήσει μια ακόμη ταινία όπου ο Gosling συμπρωταγωνιστεί με την Emma Stone, το musical "La La Land" που θα δούμε το 2016.

Ένα μικρό βήμα για τον Ryan Gosling, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα; Θα μάθουμε πολύ σύντομα!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department