Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey: Έχασε 20 κιλά και έχει γίνει αγνώριστη!

Φταίει ο έρωτας;



O χωρισμός (και οι φήμες για απιστία) από τον πρώην σύζυγο της Nick Cannon της κόστισε πολύ. Τόσο πολύ που η Mariah Carey άφησε εντελώς τον εαυτό της με αποτέλεσμα να πάρει πάρα πολλά κιλά. 

Η αλήθεια είναι τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσαμε να την αναγνωρίσουμε, τόσο μεγάλη ήταν η αλλαγή πάνω της. Να όμως που όλα αυτά άλλαξαν και η Mariah έχει γύρισει οριστικά τη σελίδα στη ζωή της. Ίσως φταίει ο καιρός που πέρασε, ίσως πάλι φταίει ο έρωτας που μπήκε ξανά στη ζωή της.

Όπως και να έχει πάντως η απίστευτη αλλαγή στη διάσημη τραγουδίστρια είναι γεγονός. Η 46χρονη star εμφανίστηκε στην ετήσια παρέλαση του Thanksgiving όπου είχε ενεργό ρόλο, και κυριολεκτικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Και μπορεί και αυτή τη φορά να φορούσε ένα από τα κλασικά σέξι φορέματα της αλλά δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση περίεργη, μιας και το κορμί της έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

mariah-carey-skinny-weightloss-photo-02.jpg

mariah-carey-skinny-weightloss-photo-04.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department